Liga 1

CFR Cluj incepe returul cu victorie in fata Otelului

Liderul Ligii 1 CFR Cluj s-a impus in ultima partida a etapei a 18-a in fata echipei Otelul Galati, cu 3-1 (1-0), mentinandu-se pe prima pozitie a clasamentului. Didi, Tony si Fabbiani au punctat pentru invingatori, golul de onoare al galatenilor fiind reusit de Jula.

Fara sa cunoasca gustul infrangerii de-a lungul turului de campionat, CFR Cluj a inceput in forta si returul, administrand un categoric 3-1 Otelului Galati, dupa un meci dominat de la un capat la altul de elevii lui Ioan Andone.

Asa cum era de asteptat inceputul de meci a apartinut gazdelor, care au concretizat in minutul 11 dominarea teritoriala, Didi reluand din zece metri centrarea lui Tony de pe dreapta. Dupa marcarea golului clujenii s-au mentinut in ofensiva, dar Otelul a inceput sa dea semne de viata, jucatorii pregatiti de Petre Grigoras fiind din ce in ce mai prezenti in jumatatea CFR-ului.

Gazdele au trecut pe langa golul doi in mintul 17, cand Eugen Trica a patruns pe partea stanga si a finalizat faza cu un sut in bara portii lui Gribauskas. Cea mai mare ocazie a Otelului s-a consumat in minutul 28, cand Janos Szekely a sutat in diagonala din interiorul careului, mingea trecand putin pe langa stalpul din dreapta al portii aparate de Nuno Claro.

Partea secunda a inceput intr-o usoara nota de dominare a Otelului, dar cei care au punctat pe tabela au fost tot clujenii, fundasul Tony reusind un eurogol in minutul 63, cand l-a invins pe Gribauskas cu un sut la vinclu din 20 de metri.

Gazdele de la CFR au inchis definitiv conturile in minutul 73, cand Fabbiani si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, cu un sut plasat din interiorul careului, dupa ce Gribauskas respinsese in fata torpila lui Panin. Otelul a reusit golul de onoare cu zece minute inainte de final prin Emil Jula, dupa un joc curajos dar putin eficient la finalizare.

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Cadu, Galiassi, Panin - Semedo, Dani, Culio (Muresan 76), Trica (Minteuan 90+1) - Didi, Fabbiani (Deac 82). Antrenor: Ioan Andone.

Otelul Galati: Gribauskas - Sarghi, Nogo, Jelev, Semeghin - Szekely, Paraschiv, Sg. Brujan (A. Ionescu 65), S. Ilie (Labukas 65) - D. Stan, E. Jula. Antrenor: Petre Grigoras.

Cartonase galbene: Gribauskas 35, Brujan 53, Szekely 61

Arbitri: Alexandru Deaconu - Octavian Sovre, Nicolae Meghesan.

Onlinesport



CFR Cluj incepe returul cu victorie in fata Otelului