Liga 1

Unirea Urziceni urca pe locul secund

Echipa Unirea Urziceni a invins pe Gloria Bistrita, cu 2-0, intr-un meci disputat, duminica, in cadrul etapei a 18-a din Liga 1, rezultat in urma caruia gruparea ialomiteana a urcat pe locul secund in clasamentul primului esalon fotbalistic.

Pe o ceata densa si un teren aproape impracticabil, Unirea Urziceni s-a instalat in jumatatea Gloriei Bistrita inca din debutul meciului, autogolul bistriteanului Danciu (9) venind ca o confirmare a superioritatii gazdelor.

Dupa primirea golului elevii lui Ioan Ovidiu Sabau au iesit la joc, dar atacurile lor timide nu au pus in pericol poarta lui Bogdan Stelea. Mai mult decat atat gazdele au irosit doua bune sanse de a-si majora avantajul prin Onofras (15) si Bilasco (20).

Unirea Urziceni a incheiat definitiv conturile in debutul partii secunde (47), cand Onofras a scapat singur spre poarta lui Tatarusanu, pe care l-a invins cu un sut la coltul scurt, in pofida incercarii disperate a lui Abrudan de a interveni decisiv.

In urma acestui rezultat Unirea Urziceni a acumulat a zecea victorie si cu cele 35 de puncte stranse a urcat pe locul secund in clasamentul Ligii 1. De cealalta parte, Gloria Bistrita ramane pe un linistitor loc opt, cu 25 de puncte.

La partida de la Urziceni nu au asistat mai mult de 1500 de spectatori.

Unirea Urziceni: Stelea - Balint, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - Mara (C. Petre 76), Ricardo Gomes, Apostol (C. Constantin 87), Paduretu - Onofras, Bilasco (Danalache 82). Antrenor: Dan Petrescu

Gloria Bistrita: Tatarusanu - M. Rus, Abrudan, Frasinescu, F. Toma - R. Dobre, C. Danciu (Caju 63), Codoban, Sepsi - L. Parvu (Hadzibulic 69), Tarnaveanu (Bad 74 ). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

Cartonase galbene: Gomes 38, Paduretu 55, Balint 57 / Rus 9, Toma 25, Frasinescu 29, Danciu 35,

Arbitri: Radu Petrescu - Adrian Vidan, Corneliu Fecioru

Onlinesport



Unirea Urziceni urca pe locul secund