Liga 1

Napoli redebuteaza cu o remiza pe banca "juvetilor"

Craiova a terminat la egalitate, vineri seara, scor 1-1, primul meci al etapei a Xl-a din Liga 1, in compania Universitatii Cluj. Park a deschis scorul printr-un autogol de cascadorii rasului, pentru ca Alin Savu sa incheie tabela dupa o noua gafa, de data aceasta a portarului Craiovei, Nicusor Banica.

Gazdele au inceput in forta meciul cu scopul de a marca foarte rapid in poarta clujenilor, aparata de Martin Tudor. In minutul 14, Tanasa putea indeplini obiectivul stabilit, insa sutul sau din interiorul careului a intalnit gheata lui Iodi si a iesit in corner.

La reluare, Dorel Stoica a incercat un voleu suprinzator, dar mingea a trecut razant cu radacinara barei, atent supervizata de goalkeperul ardelenilor. Spre mijlocul reprizei, Olah ne-a reamintit ca nu este terminat ca jucator, dand o centrare perfecta, prin fata defensivei craiovene, reluata plasata cu capul de Sandu Negrean si respinsa printr-un reflex excelent al lui Banica, inlocuitorul lui Mircea Bornescu, suspendat 6 etape datorita faultului facut asupra bistriteanului Cristi Coroian, etapa trecuta.

Cu doua minute inainte de finalul reprizei, Tanasa a centrat din partea dreapta, iar Stoianof a reluat cu capul in bratele lui Tudor, autorul unui plonjon spectaculos, spre deliciul fotoreporterilor.

Inceputul partii secunde a fost unul dezastruos pentru oaspeti, care s-au vazut condusi pe tabela de marcaj dupa un minut de joc, datorita autogolului "reusit" de coreeanul Park din centrarea lui Ciprian Tanasa. La cinci minute distanta, Velcovici a centrat in fata portii, Prepelita a reluat plasat cu capul, dar Martin Tudor a scos cu varful degetelor de sub transversala.

Cand mai erau zece minute de jucat pe "Ion Oblemenco", Olah a trimis o centrare la intamplare in careul oltenilor, Banica nu a reusit sa prinda balonul, iar Alin Savu a trimis sec in poarta ramasa goala.

Universitatea Craiova: Banica, Velcovici, Mitchell, D. Stoica, Dananae, Rose, Gargalie, Prepelita (Dina `59), Costea, Stoianof (Lutu `71), Tanasa. Antrenor: Nicolo Napoli.

U. Cluj: Tudor, Suller, Baciu (A. Savu `62), Park, Iodi, Ungurusan, Coman (S. Costea `75), Haciatrian, Olah, Negrean (R. Sabo `46), Jovanovic. Antrenor: Gheorghe Multescu.

Cartonase galbene: Gargalie `30/Olah `21

Partida a fost oficiata, la centru, de Radu Petrescu, ajutat la cele doua linii de Cristian Nica si Octavian Sovre, in timp ce Nicolae Grigorescu si Alexandru Popescu au fost observatori.

Onlinesport: Ioan Tarita



Napoli redebuteaza cu o remiza pe banca "juvetilor"