Cupa Romaniei

Amanunte de culoare de la decernarea Cupei Romaniei: Mircea Sandu era sa scape Cupa

Jucatorii lui Dinamo, castigatori ai Cupei Romaniei, au primit medaliile din partea fostului mare jucator Ionel Augustin.
Prezent la tribuna VIP de pe National Arena, Ionel Augustin, poreclit "Oneata", a fost chemat sa inmaneze medaliile de campioni. Giulestenii au primit medaliile invinsilor din partea lui Rica Raducanu, usor stangaci si emotionat, mai ales ca a trebuit sa ii faca loc lui 'Oneata' pentru a ii premia pe invingatori.

Mircea Sandu a oferit in forta, dar cu un gest neasteptat, jucatorilor lui Dinamo trofeul Cupei Romaniei. El se afla mai jos, iar fotbalistii lui Dinamo sus pe podium, iar Sandu a impins tare de jos in sus Cupa. Trofeul era sa ii scape, pentru ca Marius Niculae si Ionel Danciulescu nu au fost pe faza sa il prinda si sa-l traga in sus. Cupa s-a inclinat putin in mainile intinse ale presedintelui FRF, salvat dupa o lunga secunda de ezitare de bratele puternice ale celor doi dinamovisti, careau observat incele din urma ce au de facut.

Niculae si Danciulescu a fost primii care au luat trofeul si l-au ridicat simultat.

Nicuale avea la gat un fular cu chipul lui Catalin Haldan, iar la scurt timp s-a indreptat cu trofeul spre galeria lui Dinamo careia i-a dedicat marea victorie.

Jucatorii dinamovisti au primit din partea sponsorului competitiei un cec în valoare de 265.000 de euro. Danciulescu l-aaratat putin in sus dupacare l-a aruncat de pe podium undeva jos.

Mijlocasul dinamovist Djakaridja Kone a fost desemnat jucatorul finalei Cupei României. El a primit o gheata uriasa drept trofeu pentru acest titlu.

Capitanii celor doua echipe de la finala Cupei României, Marcos Antonio (Rapid) si Marius Niculae (Dinamo), au citit un mesaj prin care au facut apel la fair-play, înainte de întâlnirea de la Arena Nationala. Marius Niculae l-a ajutat pe brazilianul Marcos Antonio sa citeasca mesajul în limba româna.

De asemenea, înaintea meciului s-a cântat imnul României. În festivitatea de dinaintea partidei, doua steaguri imense ale celor doua echipe au fost desfasurate pe teren.

Dinamo a egalat Rapidul la numarul de cupe castigate, 13,  datorita succesului de miercuri seara. Steaua detine acest record, avand 22 de cupe in palmares.
 
Onlinesport


Amanunte de culoare de la decernarea Cupei Romaniei: Mircea Sandu era sa scape Cupa