Cupa Romaniei

Vitinho duce Gazul in sferturile Cupei

Gaz Metan Medias s-a calificat fara pobleme in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, desi diferenta de scor cu Astra II Giurgiu ar arata ca a fost un meci strans. Trupa lui Pustai a dominat categoric disputa, avand o multime de ocazii de gol, insa doar Vitinho a fost cel care a reusit sa trimita mingea in poarta adversa.

Desi si-a odihnit mai multi titulari, Gaz Metan a dominat copios meciul de pe teren propriu din optimile Cupei Romaniei cu Astra II Giurgiu. De cealalta parte, oaspetii nu doar ca au aliniat cea mai buna echipa, dar chiar au luat intariri de la prim-divizionara Astra Ploiesti.

Cu toate acestea, Astra nu a facut fata avalansei ofensive a mediesenilor, desi pana la poarta a reusit sa tina poarta inchisa la numeroasele ocazii ale ardelenilor. Avram, Vitinho, Litu si chiar si Parvulescu au provocat pe rand pericol in careul advers, dar fara sa reuseasca sa inscrie pana la pauza.

Inevitabilul s-a produs in minutul 67, cand Vitinho a profitat de o greseala a lui Tiganasu in zona mediana, a patruns perpendicular pe poarta si a marcat cu o scarita spectaculoasa peste portarul Astrei.

Chiar daca jocul le permitea sa mai inscrie pana la final, elevii lui Pustai au presat din ce in ce mai putin. Cu cinci minute inainte de finalul timpului regulamentar, Cezar Lungu a intervenit fenomenal la o dubla ocazie a Mediasului, lovitura de cap a lui Vukadinovic si sutul lui Muth fiind parate incredibil de portarul Astrei.

Gaz Metan Medias: Plesca - Radu Zaharia (Breeveld '46), Frasinescu, Muth, Vukadinovici - Avram, Markovici, Bozesan, Pârvulescu (R. Miclea '81) - Litu (Bratu '46), Vithinho. Antrenor: Cristian Pustai

Astra II Giurgiu: Cezar Lungu - Catalin Gheorghe, Nogo (Santmare '64), Oprsal, Tiganasu - William, Ochia, Ologu (Gafita '84), Vadrariu (Dinu '80) - Tigoianu, Bogdan Rusu. Antrenor: Imilian Serbanica

Cartonase galbene: Bozesan '19, Markovici '90+2 / Oprsal '8, Nogo '59

Arbitri: Teodor Craciunescu (centru) - Florin Paunescu, Stelian Slabu (asistenti) - Catalin Busi (rezerva)

Onlinesport: Irina Maxim



Vitinho duce Gazul in sferturile Cupei