Cupa Romaniei

Targu Mures s-a calificat cu emotii in optimi

FCM Targu Mures s-a calificat cu destule emotii in optimile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins la limita Viitorul Constanta, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Robert Ilyes in al doilea minut al intalnirii, constantenii avand cateva ocazii uriase de a trimite meciul in prelungiri in ultimele minute.
Echipa lui Ioan Ovidiu Sabau a avut un moral bun in privinta calificarii inca din startul meciului, un mare impuls in acest sens fiind dat de golul reusit de Robert Ilyes in chiar minutul 2 al intalnirii, dupa o lovitura de colt.

Desi parea ca meciul se indreapta spre un antrenament cu public al muresenilor, partida nu a fost deloc una usoara pentru gazde. Viitorul Constanta a avut chiar perioade cand a dominat jocul, avand o posesie mai buna, dar si mai multe faze de poarta.

Cu toate acestea, portarul Albut nu a putut fi invins pana la pauza, dar nici in repriza secunda cand Ionut Vana si dupa cateva minute si Simion i-au dat mari emotii portarului de la Targu Mures.

Albut si-a salvat echipa de un gol egalizator cu cinci minute inainte de final, de doua ori in aceeasi faza. Prima data a blocat miraculos un sut al lui Chitu, pentru ca sa se replieze rapid si sa retina si un sut de la distanta.

Vali Simion a semnat ultima ocazie de a trimite meciul in prelungiri cu cateva secunde inainte de final, cand a trimis cu capul peste poarta din doar 6 metri.

Onlinesport: Irina Maxim


Targu Mures s-a calificat cu emotii in optimi