Cupa Romaniei

Goga si Curtean duc Timisoara in optimile Cupei

Timisoara a castigat cu 2-0 meciul din saisprezecimile Cupei Romaniei in fata Ceahlaului Piatra Neamt. Goga a deschis scorul pentru banateni in prima repriza, scorul final fiind stabilit cu un sfert de ora inainte de final de Curtean.
Desi venea din Liga secunda, echipa timisoreana era cotata ca favorita in fata prim-divizionarei Ceahlaul. Iar banatenii s-au conformat pe teren si au inceput in forta meciul iar la un sfert de ora de la fluierul de start Dorin Goga a deschis scorul cu un sut la coltul lung, mingea lovind bara inainte de a intra in plasa.

Timisorenii au fost salvati de bara in minutul 28, Ceahlaul fiind foarte aproape de egalare dupa ce un sut l-a lasat pe Lipmets simplu spectator. Tot in bara a trimis mingea si Zagrean cu un minut inainte de pauza, sutul sau din 12 metri fiind deviat ciudat spre bara din dreapta.

Startul reprizei secunde a apartinut moldovenilor, pe fondul unei delasari generale in tabara timisorenilor, care au facut vizibil pasul inapoi. Gafita, Forminte si Stana au fost aproape sa restabileasca egalitatea, insa mingea a refuzat sa intre in poarta Timisoarei. A facut-o insa la cealalta poarta, Villadsen fiind invins decisiv in minutul 75, dupa un contraatac al gazdelor.

Onlinesport: Irina Maxim


Goga si Curtean duc Timisoara in optimile Cupei