Cupa Romaniei

Petrolul s-a calificat in optimile Cupei

Cu doi jucatori in plus pe teren, echipa Petrolul Ploiesti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins pe Concordia Chiajna, cu 4-1, in ultimul meci disputat pe terenul de la Strejnic. Meciul a fost in direct pe Onlinesport.ro

Inceputul meciului a stat sub semnul echilibrului si la prima faza cu adevarat periculoasa oaspetii au deschis scorul prin Popa.

Salem a patruns pe stanga si a centrat pe jos in fata portii, de unde Popa a reluat din prima in poarta lui Zendeli.

Gazarii au restabilit egalitatea in minutul 19 cu largul concurs al portarului Mieila. Acesta a iesit gresit pe o centrare din corner si Melinte, ramas liber in sase metri, a reluat nestingherit in poarta goala.

Momentul psihologic al meciului s-a consumat inaintea pauzei, cand Concordia a ramas in zece jucatori dupa eliminarea lui Nae.

Desi ploiestenii s-au aruncat cu toate liniile in ofensiva, cea mai mare ocazie a debutului de repriza a doua le-a apartinut jucatorilor din Chiajna.

Pana a executat aproape perfect o lovitura libera de la 25 metri in minutul 53 si doar parada de zile mari a lui Zendeli a salvat Petrolul.

Concordia a mai primit o lovitura in minutul 56, cand Iordache a primit al doilea galben pentru un fault la centrul terenului si mijlocasul ofensiv a luat drumul vestiarelor fiind eliminat.

Zece minute au rezistat jucatorii lui Laurentiu Dinita in fata ofensivei totale a gazarilor, lovitura de cap a lui Komazec aducand Petrolul in avantaj. Din nou Mieila si-a luat partea insemnata de vina cu o iesire de cascadorii rasului din poarta.

Negru in minutul 77 si Mitea cu sapte minute inaintea finalului au consfintit rezultatul final si calificarea Petrolului in faza urmatoare a competitiei.

Onlinesport



Petrolul s-a calificat in optimile Cupei