Cupa Romaniei

Inter de Romania elimina Rapidul din Cupa

Rapid a parasit Cupa Romaniei, fiind invinsa cu 2-1 in optimi de International Curtea de Arges la Mioveni. Frasineanu a deschis scorul din penalty, Stan a majorat diferenta, singurul gol al giulestenilor fiind marcat de Grigorie
Daca in campionat Rapid a invins in mod categoric International Curtea de Arges in septembrie cu 4-0, in meciul din optimile Cupei Romaniei situatia s-a prezentat in mod diferit.

Desi Rapidul a avut un start bun de partida, cei careu au deschis scorul au fost gazdele, din penalty. Ionescu a scapat singur in careul rapidist, fiind oprit din actiune prin fault de Bornescu, iar arbitrul Cristi Balaj a acordat penalty pentru gazde. Frasineanu a executat lovitura de pedeapsa cu un sut in partea dreapta si a deschis scorul.

Egalarea putea veni putin inainte de implinirea primei jumatati de ora de joc, insa sutul din prima al lui Pinto a intalnit transversala dupa o pasa excelenta din stanga a lui Bozovici.

Daca rapidistii n-au reusit sa inscrie, au facut-o, in mod surprinzator, tot argesenii. Marcatorul primului gol a centrat perfect de pe partea dreapta la Daniel Stan, acesta a deviat cu capul in plasa din apropierea portii si a dus scorul la 2-0.

Repriza secunda s-a desfasurat dupa un alt scenariu. Intrarea lui Stefan Grigorie la pauza, in locul lui Ionut Dobroiu, a adus un plus in ofensiva oaspetilor, Grigorie fiind si autorul golului cu care Rapidul a redus din diferenta in minutul 56.

Au urmat alte ocazii imense de gol ale alb-visiniilor. Buga (58') a reluat din apropiere peste poarta, Ionita (72') a sutat la cativa centimetri paralel cu linia portii, pentru ca sutul lui Grigorie (75') sa fie parat de Arcaba cu o interventie de senzatie.

Chiar daca au tinut cu dintii de avantajul minim, argesenii au avut si ei o ratare incredibila pe final de meci, cand Voiculet a sutat putin peste poarta din doar 10 metri, dupa o faza splendida creata de Zagrean.

Fluierul de final al meciului a adus o bucurie imensa in randul celor de la International, rapidistii parasind suprati terenul de joc, alaturandu-se astfel trio-ului de gala al favoritelor eliminate din competitie, Steaua, Timisoara si Urziceni.

Comentariul LIVE al meciului

Onlinesport: Irina Maxim


Inter de Romania elimina Rapidul din Cupa