Cupa Romaniei

Calificare la limita a clujenilor in sferturi

CFR Cluj a obtinut o calificare chinuita in sferturile Cupei Romaniei, dupa ce a invins cu 1-0 echipa de liga secunda Gaz Metan CFR Craiova, singura reusita a meciului fiind golul lui Nei din prima repriza.
Cel mai disproportionat meci al optimilor de finala ale Cupei Romaniei le-a gasit fata in fata la Craiova pe Gaz Metan CFR din localitate si detinatoarea trofeului CFR Cluj.

Chiar daca deznodamantul meciului parea clar inca de la tragerea la sorti, situatia din teren nu a fost atat de clara. Oltenii au avut un start excelent de meci, forta ofensiva a gazdelor surprinzandu-i pe clujeni, care au tremurat serios in primele minute la cele cateva ocazii ale craiovenilor, cea mai mare fiind cea a lui Trif din minutul 12, cand acesta a sutat milimetric pe langa poarta lui Peskovic.

Ratarile oltenilor i-au trezit din amorteala pe ardeleni, care au realizat ca e afla, totusi, in fata unei echipe din liga secunda, iar in minutul 19, Nei a reusit sa inscrie. Meritul golului clujean a apartinut, insa, in cea mai mare proportie lui Ciprian Deac, care a creat o faza superba in careul advers, oferind si pasa decisiva pentru gol.

Faptul ca Antonio Conceicao a inceput meciul cu mai multe rezerve in teren s-a vazut si in jocul elevilor sai. Atat in prima repriza cand, cu exceptia golului, clujenii n-au reusit mare lucru la poarta adversa, cat mai ales in partea secunda a intalnirii, dominata in mare parte de gazde.

Desi cei de la CFR Craiova au controlat ostilitatile, dominarea a fost una sterila, fara prea multe oportunitati de a marca ale oltenilor, meciul terminandu-se cu victoria la limita a celor de la CFR Cluj.

Gaz Metan CFR Craiova: 22. Ramniceanu - 7. Buleica, 3. Feleaga, 14. Crusoveanu, 24. Dorin Radoi - 16. Vigariu (9. Mitroi '79), 5. Riosanu, 10. Patrana, 25. M. Gheorghe (15. Neacsa '46) - 8. Sorin Chivu, 17. Trifu (19. Craciun '57). Antrenor: Ionel Gane.

CFR Cluj: 33. Peskovici - 2. Tony, 20. Cadu, 3. Cabrera, 66. Edimar (4. Panin '66) - 28. Borostean, 25. Leao, 16. Dario Flores - 77. Deac (7. Dubarbier '61), 99. Nei (19. Culio '86), 89. Didi. Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonase galbene: Vigariu '32, Radoi '81 / Leao '26, Cadu '55, Didi '59

Arbitri: Radu Petrescu - Eduard Crangasu, Mihai Artene - Teodor Craciunescu

Comentariul LIVE al meciului

Onlinesport: Irina Maxim


Calificare la limita a clujenilor in sferturi