FCSB

Bicfalvi isi bate joc de Argaseala

A trecut o saptamana de cand Gigi Becali i-a cerut lui Valeriu Argaseala sa se ocupe de prelungirea contractului lui Eric Bicfalvi. Directorul executiv al Stelei este insa dus cu zaharelul de mijlocasul adus de la Jiul Petrosani.
Dintr-un jucator de care Steaua era gata sa se desparta pe gratis in iarna, Eric Bicfalvi s-a transformat intr-o prioritate.

Dupa meciul cu Universitatea Cluj, Becali i-a cerut lui Argaseala sa ii prelungeasca intelegerea lui Bicfalvi, numai ca jucatorul nu doar ca refuza prelungirea, ci si discutiile.

Surse din vestiar povestesc cum Bicfalvi este sunat zilnic de Valeriu Argaseala, pentru a fi chemat la negocieri, insa jucatorul ofera de fiecare data acelasi raspuns: "Da, nea Vali, vin maine. Maine vin sigur!"

Acest lucru s-a intamplat de patru ori in ultima saptamana, iar Argaseala s-a plans in fata lui Becali ca jucatorul il sfideaza.

Becali a hotarat sa ia taurul de coarne si il asteapta pe Bicfalvi la resedinta sa cu o oferta care probabil va fi refuzata de jucator: 100 de mii de euro la semnatura si un salariu de 10 mii de euro lunar.

Bicfalvi este cel mai prost platit jucator din lotul Stelei, cu 2.700 de euro pe luna, dar chiar si asa este greu de crezut ca va accepta.

In iarna, Bicfalvi a refuzat 200 de mii de euro la semnatura si un salariu lunar de 12.000 de euro de la FC Vaslui.

Agentul sau sustine ca reprezentantii lui Chievo il monitorizeaza in vederea unui transfer care s-ar putea parafa in vara.

Onlinesport


Bicfalvi isi bate joc de Argaseala