FCSB

Becali, pacalit de suporteri

Gigi Becali a anuntat ca deschide portile pentru interzisi la meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, bazandu-se pe nou-infiintata Liga a Suporterilor. Chiar si asa, patronul ros-albastrilor va avea o mare surpriza, acestia pregatind o manifestatie de protest.
La primul meci de la infiintare, Asociatia Ligii Suporterilor Stelisti (ALSS) vrea sa celebreze printr-o manifestatie de protest impotriva lui Gigi Becali, pentru a spulbera informatiile conform carora chiar patronul Stelei s-ar afla in spatele ei.

Astfel, suporterii din ALSS, majoritatea lideri ai Peluzei Nord, au pregatit o coregrafie cu mesaje impotriva lui Gigi Becali.

Liderii ALSS sustin, totusi, ca vor sa renunte la injurii fata de conducere. "Decat 30 de suporteri care au ramas neinterzisi, mai bine 20 de mii de suporteri care sa ii ceara lui Becali sa plece", cred fanii.

In momentul infiintarii ALSS, Gigi Becali a sustinut ca a scapat de problemele cu suporterii, mentionand ca Gheorghe Mustata i-a promis ca acest lucru nu se va intampla.

Partida dintre Steaua si Ceahlaul Piatra Neamt, din prima etapa a returului, se va disputa sambata, de la ora 17:00, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Becali, pacalit de suporteri