FCSB

Exclusiv| Suporterii Stelei se impart in doua tabere

Arestarea lui Gigi Becali a produs un soc general, nu doar echipa fiind afectata, ci si suporterii, acestia impartindu-se in doua tabere. Jumatatea reprezentata de Peluza Sud va continua protestele la adresa finantatorului stelist, iar Peluza Nord va intrerupe manifestarile de protest, deja obisnuite in Ghencea, pana la eliberarea lui Gigi Becali din arest.
Liderii de galerie din Peluzele Nord Si Sud ale Stelei s-au intalnit vineri seara intr-o sedinta obisnuita a suporterilor, printre subiectele de discutie fiind si situatia finantatorului stelist, Gigi Becali si atitudinea pe care suporterii o vor adopta la meciul pe care Steaua il disputa pe teren prorpiu cu Gloria Bistrita in cadrul etapei 22 a Ligii 1.

"Data fiind absenta lui Gigi Becali la meciul cu Bistrita, vom canta si vom incuraja echipa. Nu ne bucuram de necasul omului Gigi Becali, noi avem ceva doar cu finantatorul Gigi Becali", a declarat unul dintre liderii de galerie la iesirea de la sedinta.

Un comunicat al Peluzei Nord emis tot vineri seara pe site-ul suporterilor stelisti, sustine cele spuse anterior, intarind ideea ca protestul suporterilor impotriva lui Gigi Becali nu are nicio legatura cu jucatorii Stelei, jocul acestora sau pozitia dezastruoasa din clasament. Din acest motiv Pleuza Nord a Stelei invita suporterii in numar cat mai mare la meciul cu Gloria Bistrita pentru a sustine echipa, protestul fiind intrerupt pe perioada de detentie a creditorului stelist.

De cealalta parte, surse din Peluza Sud au declarat pentru Onlinesport ca protestele vor continua, indiferent de situatia personala a lui Becali, pana in momentul cand acesta se va retrage de la conducerea echipei.

Astfel, ne asteptam ca la meciul cu Gloria Bistrita o jumatate a tribunelor sa incurajeze echipa, fara sa protesteze la adresa lui Gigi Becali, in timp ce cealalta jumatate il va contesta in continuare pe finantatorul stelist. Tot pe site-ul suporterilor stelisti, fcsteaua.ro, au aparut zvonuri cum ca unele grupari de suporteri vor afisa bannere de sustinere pentru Gigi Becali.

Onlinesport: Irina Maxim


Exclusiv| Suporterii Stelei se impart in doua tabere