FCSB

Lacatus: "Va sosi ziua in care echipele vor veni in Ghencea sa ia cat mai putine goluri"

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a fost extrem de fericit dupa debutul cu victorie pe banca "ros-albastrilor" si a declarat ca spera ca va veni o zi in care echipele vor veni in Ghencea sa ia cat mai putine goluri, nu sa scoata puncte.
"Sunt multumit de joc si de rezultat. Este o victorie importanta pentru noi. Sa speram ca vor veni rezultate din ce in ce mai bune. Totusi am suferit, nu a fost un meci usor. Otelul chiar ne-a pus probleme. Au fost anumite chestii ce trebuiesc remediate, dar sunt fericit. Conteaza si spectacolul si ma bucur ca au jucat baietii si spectaculos, dar va sosi si ziua cand echipele nu vor mai veni in Ghencea sa ia puncte, ci vor veni cu gandul sa primeasca cat mai putine goluri. Sper sa vina si mai multi suporteri la urmatoarele meciuri", a spus Lacatus, care a adaugat ca nu a avut timp sa semneze contractul cu Steaua pentru ca a fost prea ocupat.

Steaua a invins Otelul Galati cu scorul de 3-1, golurile bucurestenilor fiind reusite de Dica, de doua ori, si autogolul lui Dorin Semeghin, in timp ce pentru galateni a punctat Janos Szekely, cu un eurogol de la 35 de metri.

Onlinesport


Lacatus: "Va sosi ziua in care echipele vor veni in Ghencea sa ia cat mai putine goluri"