CFR CLuj

Lucarelli, la CFR Cluj?

Antena 1 anunta ca CFR Cluj a batut palma cu Sahtior Donetsk pentru cedarea atacantului italian Cristiano Lucarelli, transferul fiind realizat in ziua de Craciun.
Iuliu Muresan a declarat miercuri ca pe 7 ianuarie CFR Cluj va prezenta cel mai scump transfer din istoria fotbalului romanesc, fara a da insa nume, dar sursa citata sustine ca este vorba de Cristiano Lucarelli, atacantul lui Sahtior.

Gruparea antrenata de Mircea Lucescu a platit 8 milioane de euro in urma cu sase luni pentru transferul lui Lucarelli de la Livorno, iar jucatorul are un salariu de 4 milioane de euro pe sezon.

Atacantul in varsta de 31 de ani nu s-a adaptat la Sahtior Donetsk si a declarat in dese randuri ca vrea sa plece, una din posibilitati fiind si Genoa. "Am vorbit cu cei de la Sahtior despre posibilitatea de a juca in alta parte deoarece nu vreau sa pierd oportunitatea de a evolua la Campionatul European cu nationala Italiei. Am vorbit deja cu Mircea Lucescu despre asta si sunt convins ca Sahtior ma va ajuta sa gasesc o solutie", spunea Lucarelli.

De altfel, Mircea Lucescu declarase deja ca daca atacantul in varsta de 31 de ani va dori sa plece nu ii va sta in cale, pentru ca la Donetks nu sta nimeni cu forta. "Poate ca revenirea in Serie A este lucrul cel mai bun pentru Cristiano Lucarelli. Si-a facut treaba pentru Sahtior, inscriind goluri in Liga Campionilor, dar Campionatul Ucrainei este total diferit si e greu ca un jucator italian sa se adapteze. La Donetsk nu avem ostatici", afirma tehnicianul roman.

Onlinesport


Lucarelli, la CFR Cluj?