Liga 1

Transferul lui Sburlea la Steaua, in impas

Oficialii braosvenilor se plang ca sefii Stelei nu sunt de gasit pentru a parafa actele transferului lui Sabrin Sburlea in Ghencea. Mutarea brasoveanului a intrat in impas
"Nu pot sa mai dau, insa, de domnul Becali de cateva zile, e disparut. Deci cred ca e cam inchisa discutia despre Sburlea. Nu are nicio problema medicala Sburlea, pentru ca a jucat aproape 90 de minute astazi (n.r. duminica, in meciul cu FC Timisoara)", a spus Dinu Gheorghe la Radio Sport Total.

Oficialul brasovenilor a tinut sa mentioneze ca internationalul roman de tineret nu are probleme medicale care ii pot afecta cariera.

"Sunt problemele de crestere la acesti jucatori tineri. Sburlea a crescut repede si in unele cazuri se mai ating vertebrele intre ele, se mai taseaza, dar nu e nimic grav. A fost tratat la timp si acum nu mai sunt probleme", a explicat 'Vama'.

Steaua si FC Brasov au ajuns, in urma cu cateva saptamani, la un acord pentru transferul din vara al lui Sabrin Sburlea, in schimbul sumei de 500 de mii de euro.

Onlinesport


Transferul lui Sburlea la Steaua, in impas