Liga 1

Betie la poker intre Steaua si Dinamo

Rivalitatea dintre Steaua si Dinamo a fost trecuta de jucatori si in plan extrasportiv. Mai multi jucatori ai celor doua echipe bucurestene s-au intalnit in noaptea de joi spre vineri, intr-un local din Capitala, unde au baut pana la 6 dimineata in timp ce jucau poker.
Gazdele intalnirii din localul Argentine au fost dinamovistii Adrian Cristea si Gabi Tamas, cunoscuti pentru viata extrasportiva buclucasa. Din echipa stelistilor au facut parte Rafal Grzelak, Alex Tudose, Pawel Golanski si Eugen Baciu, informeaza Libertatea.

Pentru ca mizele erau din ce in mai mari, jucatorii s-au delectat cu vin rosu pana la ora 6 dimineata. Au existat si momente tensionate, Gabi Tamas fiind la un pas sa il bata pe un prieten al lui MM Stoica, prezent si el la intalnire.

Desi in inferioritate numerica, la sfarsit dinamovistii au fost cei care au luat potul cel mare, parasind invingatori localul in jurul orei 6 dimineata.

"Daca este adevarat ca au stat sa joace poker pe bani pana dimineata, fiecare va fi penalizat. Le iau cate un sfert din salariu si gata! Sa vedem daca le va mai arde sa joace poker pe bani”, a reactionat Gigi Becali.

Dintre jucatorii prezenti la partida de poker, Adrian Cristea si Gabi Tamas vor fi vanduti in aceasta iarna, aceeasi soarta urmand sa o aiba si Rafal Grzelak, Alex Tudose si Pawel Golanski. Situatia lui Baciu este mai complicata, deoarece Gigi Becali ar trebui sa plateasca 250 de mii de euro ca sa renunte la fotbalistul de la Bacau.

Onlinesport


Betie la poker intre Steaua si Dinamo