Liga 1

Steaua ar putea fuziona cu Urziceni

Unirea Urziceni ar putea fuziona la sfarsitul acestui sezon cu Steaua, iar formatia patronata de Gigi Becali va merge in Liga Campionilor de pe locul 1 in campionat, conform spuselor lui Marian Iancu. Becali a confirmat aceasta ipoteza care ar putea duce fotbalul romanesc cu 20 de ani in urma, pe vremea decretelor de partid.
Patronul ialomitenilor, Dumitru Bucsaru, are o datorie de 10 milioane de euro fata de Gigi Becali, pe care nu mai are din ce sa o plateasca.

"Urziceniul va fuziona la sfarsitul acestui sezon cu Steaua, in contul datoriei pe care patronul ialomitenilor o are fata de Gigi Becali. Exista multe voci care sustin aceasta idee, iar aceste voci sunt foarte-foarte informate. Steaua va absorbi Urziceniul, iar ialomitenii vor disparea. Steaua va prelua activele si pasivele, s-au informat deja la FIFA!", este varianta lansata de Marian Iancu la Otv.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat varianta lansata de Marian Iancu, spunand ca totul se va decide la sfarsitul campionatului.

"Daca mai sunt doua etape, de ce trebuia sa vorbeasca lucrurile astea. Chiar daca o fi auzit ceva, pentru ce trebuia sa spuna? Trebuia sa astepte dupa terminarea campionatului si, daca voia sa arate ca e informat, sa spuna acest lucru. Eu gandesc asa ceva, dar trebuie sa mai vrea cineva sa faca, sa se termine etapele astea doua. O sa vada Turcu si Borcea cum o sa ramana Steaua in afara Europei. Eu fara Liga Campionilor mor, mai conteaza acum cat costa? Problema e ca aveam o clauza de confidentialitate", a explicat Becali.

Cum Dan Petrescu a refuzat sa vina in Ghencea din vara, Becali pregateste o noua mutare socanta. "Fuzionea se va face cu tot cu antrenor, Petrescu va ramane", a adaugat Becali.

Onlinesport


Steaua ar putea fuziona cu Urziceni