Liga 1

Gigel Coman, dat la U Cluj

Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Universitatea Cluj, Lucian Danciu, declarat, joi, ca gruparea ardeleana a ajuns la un acord cu FC Steaua pentru transferul definitiv al mijlocasului Gigel Coman.
Conform unor surse din cadrul clubului ardelean, Steaua urmeaza sa primeasca 100.000 de euro in schimbul jucatorului.

Conducerea gruparii Universitatea incearca acum sa ajunga la un acord si cu Gigel Coman, acesta fiind asteptat in cursul zilei de joi sa ajunga la Cluj pentru negocieri.

De la venirea lui Gheorghe Hagi pe banca tehnica a Stelei, Gigel Coman nu a evoluat niciun minut pentru ros-albastri, fiind retinut in lot o singura data, la meciul cu Farul Constanta, scor 1-0, cand a fost rezerva. In mandatul lui Cosmin Olaroiu, Coman a evoluat 16 meciuri in Liga 1, dintre care 9 ca titular, 22 de minute in Liga Campionilor (19 in turul cu Standard Liege si 3 minute in partida de pe Santiago Bernabeu) si o repriza in Cupa UEFA (in partida retur, cu FC Sevilia, din 16-imile ompetitiei), toate din postura de rezerva. Coman nu a marcat niciun gol pentru Steaua.

Oficialii Universitatii Cluj negociaza, astazi, si cu internationalul armean Romik Haciatrian, aflat in acest moment sub contract cu Unirea Urziceni. De asemenea, grupoarea ardeleana este interesata si de transferul atacantului bosniac Slavisa Mitrovici.

 Mediafax



Gigel Coman, dat la U Cluj