Euro 2012

Italienii resping ideea rejucarii meciului cu Serbia

Un inalt oficial din cadrul Federatiei Italiene de Fotbal a declarat la un post local de radio ca nici nu se pune problema ca partida suspendata cu Serbia sa fie rejucata, asa cum anuntat omologii de la Belgrad ca vor solicita.
"Sa rejucam meciul, chiar si cu portile inchise, ar fi cel mai bun cadou pe care Serbia l-ar putea primi. Acel meci de la Genova a fost cea mai trista experienta pe care am trait-o pe un stadion de fotbal vreodata.

"Decizia de a suspenda meciul i-a apartinut arbitrului si doar el avea aceasta autoritate. El a considerat la momentul respectiv ca securitatea jucatorilor si a oficialilor nu poate fi garantata", a spus Antonello Valentini, directorul general al Federatiei Italiene de Fotbal.

Reactia partii italiene a venit la doar cateva zile dupa ce presedintele Federatiei Sarbe de Fotbal, Tomislav Karadzic, a declarat ca va inainta UEFA propunerea ca meciul cu Italia sa fie rejucat, declarand ca gazdele partidei de la Genova poarta responsabilitatea incidentelor produse in interiorul arenei Luigi Ferraris.

UEFA a deschis o ancheta pentru investigarea incidentelor produse la Genova, un verdict final urmand a fi facut public pe 28 octombrie.

Onlinesport


Italienii resping ideea rejucarii meciului cu Serbia