EURO 2008

Asa am trait: Italia - Belgia 3-1

Elevii lui Donadoni au invins nationala Belgiei, scor 3-1, in ultimul amical inaintea Campionatului European. Onlinesport.ro v-a oferit LIVE partida de pe stadionul "Artemio Franchi" din Florenta.
Minutul 90+2: Finalul partidei. Italia invinge cu 3-1

Minutul 90: GOL BELGIA! Sonck inscrie golul de onoare pentru Belgia dupa o lovitura de colt, pe fondul  relaxarii  Italiei.

Minutul 89: Boriello este aproape de gol, portarul belgienilor este la post si respinge acest sut periculos.

Minutul 85: Sonck rateaza din pozitie favorabila, iar apoi se trimite un sut periculos, care se duce pe langa poarta lui Buffon. Belgienii insista pentru a inscrie golul de onoare.

Minutul 80: Uriasa ratare pentru Italia! Zambrotta ii paseaza lui Boriello in fata portii, iar atacantul lui Donadoni se precipita si nu reuseste sa marcheze cu poarta goala. Balonul este ud, la Florenta a inceput ploaia de cateva minute.

Minutul 75: Boriello intra pe teren in locul lui Luca Toni, iar Ambrosini il inlocuieste pe Aquilani.

Minutul 73: Zambrotta este faultat in marginea careului belgian, insa lovitura libera ramane fara rezultat.

Minutul 69: Sonck trimite cu capul putin peste poarta lui Buffon, ratand o ocazie buna pentru Belgia.

Italienii nu mai forteaza, preferand sa exerseze niste scheme de joc in aceasta repriza. Cassano a fost faultat de mai multe ori de belgieni, intr-un interval scurt de timp.

Minutul 60: Cassano intra pe teren in locul lui Camoranesi.

Minutul 55: Del Piero este blocat excelent in careu de fundasul Vertonghen, italianul avand o pozitie foarte buna pentru a marca.

Minutul 49: GOL ITALIA!
Camoranesi inscrie al treilea gol pentru italieni (sut printre picioarele lui Stijnen), dupa o pasa excelenta oferita de Del Piero.

Minutul 46: A inceput repriza secunda.
La italieni s-au produs trei schimbari: au intrat Grosso, Chiellini si Del Piero si au iesit Panucci, Cannavaro si Di Natale.
 
Minutul 45: Finalul primei reprize. Italia conduce cu 2-0.

Minutul 44: Toni trimite cu capul peste poarta, dintr-o pozitie foarte buna.

Minutul 40: GOL ITALIA!
Di Natale reuseste "dubla" pentru gazde dupa o finalizare eleganta in fata lui Stijnen. Atacantul Italiei a sutat cu interiorul in coltul lung al portii adverse.

Minutul 36: Barzagli intervine prin alunecare la o faza periculoasa in careul italienilor si trimite in corner. Lovitura de colt ramane fara niciun rezultat. Belgia joaca mai ofensiv decat in prima parte a meciului.

Minutul 34: Torpila lui Aquilani trece putin pe langa poarta belgienilor.

Minutul 30: Belgienii au prima ocazie de gol. Fellaini a sutat din interiorul careului, de pe partea dreapta, sutul sau lovind plasa laterala a lui Buffon.

Minutul 25: Pirlo suteaza cu pamantul din lovitura libera, insa Stijnen e atent si retine balonul din fata lui Toni, care era pregatit sa inscrie in cazul unei erori.

Minutul 23: Iuresul italienilor s-a mai calmat, belgienii au echilibrat putin partida, insa fara sa puna in pericol poarta lui Buffon.

Italienii domina copios meciul, belgienii nu reusesc nici macar sa treaca de mijlocul terenului. Stijnen respinge in corner sutul lui Pirlo din lovitura libera.

Minutul 9: GOL ITALIA!
Di  Natale reia superb din voleu o centrare perfecta, iar italienii deschid scorul la Florenta.

Minutul 8: Panucci trimite prost cu capul si nu poate sa marcheze dintr-o pozitie favorabila, dupa o centrare buna.

Minutul 4: Cannavaro suteaza de la 20 de metri, iar sutul sau se duce pe langa buturile adverse. Italienii  au inceput in forta si pun presiune pe belgieni inca din startul partidei

Minutul 1: A inceput partida.


Italia:
Buffon - Panucci, Cannavaro, Barzagli, Grosso - Gatusso, Pirlo, Aquilani - Camoranesi - Toni, Di Natale.

Belgia: Stijnen - Hoefkens, Kompany, Vertonghen - Pocognoli, Witsel, Mudingayi, Simons, Derfour - Fellaini - Dembele.


Asa am trait: Italia - Belgia 3-1