EURO 2008

Dragostea face victime pe stadioane

Ceva ce nu auzi in toate zilele s-a consumat cu prilejul meciului de calificare pentru campionatul european de fotbal dintre Rusia si Anglia,desfasurat saptamana trecuta la Moscova si castigat dupa cum se stie de gazde cu 2-1. O poveste de dragoste plina de nabadai pe stadionul Luzhniki in fata a 80 de mii de oameni.
Dupa cum relateaza ziarul "Gulf Daily News", care apare in Bahrain intamplarea neobisnuita s-a petrecut cu o pereche ce domiciliaza in aceasta tara. Ea, originara din Rusia, casatorita cu un englez, s-a certat in timpul partidei atat de vehement cu sotul ei care se bucurase de deschiderea scorului incat pana la urma si-a pierdut nervii si controlul a apucat un cutit de bucatarie si s-a napustit asupra barbatului provocandu-i doua rani la brat.

Sotia a fost arestata preventiv si dusa la inchisoare, in timp ce sotul a primit primul ajutor intr-un spital din apropiere, putand apoi sa paraseasca institutia sanitara.

A doua zi a avut loc insa impacarea, sotul (invins la fotbal) aducandu-si acasa sotia (invingatoare, si nu numai la fotbal) dupa orele petrecute in detentie.

Alte amanunte lipsesc, dar vai, clasamentul grupei nu este inca definitivat si cine stie ce va mai urma cu prilejul meciurilor decisive...

Onlinesport: Gheorghe Laurentiu


Dragostea face victime pe stadioane