Europa League

Asa am trait: Trabzonspor-Otelul 1-2

Romania forteaza, sambata, accesul in Cupa UEFA cu alte doua echipe, Otelul Galati si Gloria Bistrita plecand cu avantaj minim in returul disputelor cu Trabzonspor, si respectiv Atletico Madrid. Ramaneti alaturi de Onlinesport.ro pentru a urmari deznodamantul acestor partide.
CUPA UEFA-INTERTOTO: Turul 3
 
Trabzonspor - Otelul Galati 1-2 (1-2 in tur)
 
FINAL DE PARTIDA! OTELUL GALATI S-A CALIFICAT IN TURUL DOI PRELIMINAR AL CUPEI UEFA.
 
Min 89: GOL JULA!!! OTELUL ESTE IN CUPA UEFA.
 
Min 88: PENLATY pentru Otelul!!! Jula a fost cel faultat/
 
Min 87: Meci foarte bun reusit de Jelev si Nogo, care i-au anihilat excelent pe atacantii turci. Rezistam bine in continuare, desi suntem presati de formatia gazda si de atmosfera din tribune.
 
Min 85: Otelul incearca un moment de respiro, Sirghi iesind cu mingea la picior din jumatea noastra. Beneficiem de lovitura libera din preajma centrului terenului. Se arunca balonul catre Jula, dar pierdem posesia.
 
Min 83: Ceyhun suteaza peste bara portii lui Grybauskas.
 
Min 81: Otelul rezista eroic intr-o atmosfera incendiara, la propriu. Se arunca cu diverse obiecte in teren: sticle, brichete. Szekely este lovit de unul dintre aceste obiecte. Reia jocul echipierul Otelului.
 
Min 77: Final dramatic la Trabzon. Turcii ataca in valuri si Gokdeniz sutand in bara lui Grybauskas.
 
INFO: Se joaca intr-un ritm alert, cu foarte putine intreruperi.
 
Min 71: Semeghin il gaseste bine pe Jula in careul gazdelor, insa acesta rateaza incredibil. Mare ocazie pentru Otelul!
 
Min 70: Petre Grigoras intareste defensiva prin introducerea estonianului Ratnikov in locul sud-coreeanului Kim.
 
Min 68: Gokdeniz a ratat o mare ocazie, Sirghi intervenind in extremis in calea balonului.
 
Min 67: Cornerul ramane fara rezultat, dar Otelul ramane in jumatatea gazdelor, beneficiind de aruncare de la margine.
 
Min 66: Paraschiv obtine o lovitura libera la 20-22 metri, lateral stanga. Executa Gabi Paraschiv, dar mingea este deviata in corner de un jucator al gazdelor.
 
Min 65: un scurt moment de respiro, Otelul avand o lovitura libera din preajma careului gazdelor. Jula a reluat cu capul peste poarta. Turcii revin in ofensiva.
 
Min 64: In ultimele minute galatenii au facut usor pasul inapoi, permitandu-le celor din Trabzon sa atace cu toate liniile.
 
Min 62: Toate baloanele il cauta in centrul careului nostru pe Martin Ersen, un varf de talie, care a marcat la Galati golul celor de la Trabzonspor.
 
Min 61: Creste presiunea gazdelor la poarta Otelului, pe masura trecerii timpului. Jelev a fost si el avertizat cu galben.
 
Min 56: Joc foarte bun al lui Salif Nogo, care il anihileaza perfect pana acum pe Martin Ersen, principalul pericol al turcilor de la Trabzonspor.
 
Min 54: Ceyhun este avertizat cu galben pentru proteste. Arbitraj impecabil din partea brigazii din Rusia, condusa la centru de Stanislav Sukhina.
 
Min 53: Mare ocazie pentru Otelul!!! Laboukas a sutat din marginea careului de 16 metri, dar portarul gazdelor a respins in extremis.
 
Min 51: Szekely primeste cartonas galben pentru proteste.
 
Min 50: Centrare in careul Otelului, Martin Ersen cade in duel cu Nogo si centralul Sukhina lasa jocul sa continue, spre nemultumirea intregului stadion.
 
Min 49: Tayfun suteaza imprecis, balonul trecand pe langa poarta lui Grybauskas.
 
Min 48: Suporterii lui Trabzonspor incep sa-si piarda cumpatul auncand cu diferite obiecte in teren.
 
Min 46: Turcii incep in forta, presand in jumatatea Otelului.
 
- 20:33 A inceput repriza a doua!
 
- Final de prima repriza!
 
Min 44: Gokdeniz suteaza peste poarta si scapam inca o data cu fata curata. Atmosfera incinsa la Trabzon, cei 22.000 de suporteri turci manifestandu-si din plin fanatismul.
 
INFO: Dupa accidentarea si iesirea lui Stan, Otelul a modifica sistemul de joc din 4-4-2 in 4-5-1, cu noul intrat Laboukas in linia de mijloc si doar Jula in avanposturi.
 
Min 40: Otelul controleaza posesia balonului, tinand jocul departe de poarta lituanianului Grybauskas.
 
Min 38: Grybauskas respinge un sut puternic expediat de acelasi Ceyhun, cel care a deschis scorul.
 
Min 13: Janos Szekely restabileste egalitatea si Otelul este din nou in Cupa UEFA. Sut bine plasat in dreapta portatului turc.
 
Min 8: Ceyhun deschide scorul cu un sut la coltul lung, din 15 metri. La acest scor Trabzonspor este calificata in Cupa UEFA, turul doi preliminar.
 
- A inceput meciul!
 
TRABZONSPOR
Ahmet - Ferhat, Tayfun, Erdinc, Celaleddin - Gokdeniz, Serkan, Huseyin, Ayman - Ceyhun, Ersen Martin. Antrenor: Zyia Dogan.
 
OTELUL GALATI
Grybauskas - Sirghi, Nogo, Zhelev, Semeghin - Szekely, Paraschiv, Giurgiu, Gil Kim - Stan (Laboukas 13'), Jula. Antrenor: Petre Grigoras.
 
Arbitru: Stanislav Sukhina (Rusia)
Stadion: Avni Aker (Trabzon)
Spectatori: 22.000
 
Onlinesport: Dumitru Stircu


Asa am trait: Trabzonspor-Otelul 1-2