Cupa Mondiala 2010

Cinci schimbari cu Austria

Antrenorul echipei nationale pregateste cinci modificari in formatia de start pe care o va alinia in meciul de miercuri cu Austria. Lucescu va alinia o formatie mult mai tehnica decat la Paris, pentru a putea sa desfaca defensiva austriaca.
Primii care vor iesi din formatia de start sunt mijlocasii laterali, Max Nicu si Bogdan Mara. Ei au avut prestatii modeste la Paris si vor fi inlocuiti de Adrian Cristea si Mihai Roman.

De asemenea, selectionerul vrea sa il schimbe pe Iulian Apostol (suspendat), urmand sa il trimita in locul sau pe mijlocasul Sienei, Paul Codrea. O schimbare va avea loc si in defensiva, unde Cristi Sapunaru il va inlocui pe Vasile Maftei.

Selectionerul nu s-a decis inca daca va miza pe Gigel Bucur in atac, dar sansele ca acesta sa il inlocuiasca pe Romeo Surdu sunt destul de mari. Mazilu va fi sigur rezerva, ca si in Franta.

Echipa probabila cu Austria: Coman - Sapunaru, Radoi, Chivu, Rat - Roman, Codrea, Ghioane, Cristea - Bucur, Marica.

Meciul Romania - Austria, din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, se va disputa miercuri, 9 septembrie, de la ora 20.45, pe stadionul Steaua din Bucuresti.

Onlinesport


Cinci schimbari cu Austria