Cupa Mondiala 2010

Ibrahimovic a adus trei puncte Suediei la Budapesta

Aflata pe val in cursa pentru un loc la Cupa Mondiala din 2010, nationala Ungariei a primit o grea lovitura chiar in fata propriilor suporteri, maghiarii pierzand in prelungiri disputa cu Suedia, scor 1-2 (0-0).
Fundasul suedez Olof Mellberg a deschis scorul in minutul 9, gazdele restabilind egalitatea in urma unui penalty transformat de Huszti (min.79).

Atacantul Zlatan Ibrahimovic a punctat decisiv in al treilea minut de prelungiri, Suedia plecand astfel cu toate cele trei puncte de la Budapesta.

In al doilea meci programat, sambata seara, in Grupa 1 a preliminariilor, Danemarca a remizat, pe teren propriu, cu Portugalia, scor 1-1 (1-0).

Bendtner a deschis scorul pentru gazde in minutul 42, lusitanul Liedson restabilind egalitatea cu trei minute inaintea finalului.

Danemarca ramane pe primul loc in urma acestor jocuri, cu 17 puncte, in timp ce lupta pentru locul secund se ascute, Ungaria (13 puncte), Suedia (12 puncte) si Portugalia (10 puncte) urmand a se lupta pentru calificarea la turneul final din Africa de Sud.

Onlinesport


Ibrahimovic a adus trei puncte Suediei la Budapesta