Cupa Mondiala 2010

Mutu nu s-a antrenat

Adrian Mutu si Ovidiu Petre au absentat de la primul antrenament al echipei nationale dinaintea meciului cu Serbia. Piturca i-a menajat pe cei doi tricolori, care au acuzat dureri dupa meciurile din acest week-end.
Fotbalistul Fiorentinei acuza o stare de oboseala dupa ce a zburat cateva ore pentru a da curs convocarii la echipa nationala si Piturca a decis astfel sa nu il forteze.

Ovidiu Petre s-a accidentat in meciul Stelei de la Pitesti si, cel mai probabil, nu se va antrena nici marti. Sapunaru a absentat si el, deoarece nu a ajuns inca la Constanta.

Gabriel Tamas a acuzat si el mici probleme. Fotbalistul lui Dinamo a efectuat cateva alergari, dupa care a trecut la exercitii de streching.

La sedinta de pregatire a echipei nationale a Romaniei, efectuata luni seara, la Constanta, au fost prezenti doar 19 jucatori. 

Antrenamentul a durat o ora. Tricolorii au efectuat alergari usoare aproximativ 25 de minute si exercitii de stretching. In ultimul sfert de ora, pe teren au ramas doar Nicolita, Florin Costea, Bourceanu, Dorin Goian, Gigel Bucur, Marica, Tamas si Cocis, care au executat cateva sprinturi.

Romania va intalni Serbia (stadionul "Farul" din Constanta, 28 martie, ora 20.45) si Austria ("Hypo Worthersee Arena" din Klagenfurt, 1 aprilie, de la ora 21.30), in preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale din 2010.

Onlinesport


Mutu nu s-a antrenat