Cupa Mondiala 2010

Antic: "Ne vom impune jocul cu Romania"

Selectionerul Serbiei, Radomir Antic, a anuntat ca jucatorii sai nu vor veni sa se apere la Constanta si ca vor dori sa controleze in totalitate meciul cu reprezentativa lui Victor Piturca.
"De acest meci cu Romania depinde pe ce drum vom apuca de acum inainte. Am motive sa fiu optimist in ultimul timp am jucat un fotbal de calitate si jucatorii au aratat ca sunt in mare forma. Dorinta noastra este sa ne intoarcem cu adevarat in fotbalul mare. Fara discutie respect Romania dar imi doresc un rezultat pozitiv care ne poate asigura chiar primul loc in grupa. Ne dam seama seama ca reprezentam tot poporul nostru si de aceea fiti foarte siguri ca niciodata nu ne plecam. Romanii au chiar si la ora asta o selectionata de mare talent, dar prietenia dintre jucatorii nostri ne va face sa ne indeplinim toate dorintele si sa ne impunem jocul", a spus Radomir Antic.

Radomir Antic a explicat apoi situatia medicala a fotbalistilor pe care ii conduce, precizand ca nu s-a hotarat asupra echipei de start.

"Datorita unor accidentari am renuntat la nste atacanti si am adus altii. Toata echipa e gata de lupta, dar noile staruri Subotic si Ninkovic vor duce greul. Pantelic a fost putin accidentat dupa meciul de campionat dar a avut o pauza de citeva zile si acuma lucreaza sa ajunga 100% fizic.Cred ca va fi apt la ora jocului. Nu stiu inca pe cine voi titulariza. Mai am 6 antrenamente si totul e in mana lor ca sa-mi dovedeasca pe cine voi pune titular", a precizat el.

Partida dintre Romania si Constanta, din grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010, se va disputa pe 28 martie.

Onlinesport


Antic: "Ne vom impune jocul cu Romania"