Cupa Mondiala 2010

Piturca l-a gasit vinovat pe Mourinho pentru accidentarea lui Chivu

Antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, sustine ca putem invinge Serbia si Austria, chiar daca nu vom putea conta pe Cristi Chivu si Florentin Petre in "dubla" care decide sansele noastre de calificare. Selectionerul a mai afirmat ca accidentarea lui Chivu a survenit doar dupa ce Mourinho i-a cerut romanului sa joace, chiar daca nu era refacut complet.
"Suntem profesionisti, ne asteptam tot timpul la astfel de surprize neplacute. Solutii sunt, n-au cum sa nu fie! Ne-a prins bine ca am jucat fara Chivu cu Croatia. Si fara el, sistemul defensiv si-a facut datoria, cu mici exceptii la fazele fixe", a spus Victor Piturca la gsptv.

Totodata, Piturca l-a gasit vinovat pentru accidentarea lui Chivu pe antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho. "Daca nu ar fi jucat la Inter, ar fi putut evolua cel putin 60 de minute la echipa nationala. Mourinho l-a rugat sa intre pe teren si acum regreta acest lucru", a atacat Piturca.

Victor Piturca a mai afirmat ca nu este speriat de gafele din primele etape ale returului facute de Tamas. "A avut cateva ezitari, dar concentrarea este cu totul alta la echipa nationala. Fiecare jucator va sti foarte clar ce trebuie sa faca in teren", a opinat el.

Selectionerul a comentat si sansele de calificare la Campionatul Mondial din 2010, in cazul unor insuccese cu Serbia si Austria.

"Din pacate am inceput prost aceasta campanie si suntem obligati sa castigam jocurile. Daca nu le castigam, sansele vor fi minime. Am trecut de multe ori prin perioade de genul asta si am trecut peste", sustine Piturca.

Onlinesport


Piturca l-a gasit vinovat pe Mourinho pentru accidentarea lui Chivu