Cupa Mondiala 2010

"Daca pierdem cu sarbii s-a terminat"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de parere ca o infrangere cu Serbia a echipei nationale ne-ar fi fatala in incercarea de a ajunge la Campionatul Mondial din 2010.
"Daca pierdem cu sarbii s-a terminat. Este o vrajeala ca o sa castigam la Austria si revenim pe turnanta, vedeti-va de treaba!", sustine Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a refuzat sa precizeze daca Victor Piturca va fi demis in cazul in care va pierde cu Serbia, dar nu isi face griji pentru selectioner in cazul in care se va ajunge la aceasta decizie.

"Nu pot sa imi dau eu cu parerea despre acest subiect. Exista un contract care trebuie respectat. Pentru Piti ar fi un lucru bun sa fie demis. Se imbogateste mai tare si el stie acest lucru! Tocmai din acest motiv a tot intrat in contre. El oricum are atatia bani incat 2000 de ani tot nu ii cheltuie. Nu trebuie vaitat", a adaugat Dragomir.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va intalni reprezentativa Serbiei pe 28 martie, la Constanta, intr-un meci din grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010.

Onlinesport


"Daca pierdem cu sarbii s-a terminat"