Cupa Mondiala 2010

Abidal si Squillaci se tem de echipa Romaniei

Fundasul Eric Abidal a declarat, joi, ca reprezentativa Romaniei are jucatori ofensivi de viteza, care pot pune in mare dificultate echipa Frantei, motiv pentru care jucatorii pregatiti de Raymond Domenech trebuie sa faca un meci perfect, informeaza site-ul oficial al Federatiei Franceze (FFF).

"Pentru noi sunt trei puncte ce trebuie luate. Meciurile cele mai grele sunt in deplasare, mai ales in Romania, unde contextul este dificil. Cred ca Romania are jucatori de viteza in fata, care ne pot pune probleme. Ei sunt capabili sa impuna ritmul si sa ne puna in dificultate. Trebuie sa facem un meci perfect acolo", a spus Abidal, care evolueaza la FC Barcelona.

Fundasul Sebastien Squillaci (FC Sevilla) a declarat ca echipa Romaniei este foarte periculoasa, dar ca nationala Franeti are forta sa se impuna la Constanta, in meciul direct din preliminariile CM 2010.

"Cu totii, antrenori, jucatori, suntem pregatiti sa dam totul pentru a ne indeplini obiectivul trei puncte in meciul cu Romania. este un meci foarte important pentru calificarea la CM 2010. Pe romani ii cunoastem de la Euro, Romania este o echipa buna, care are jucatori ofensivi foarte buni, precum Mutu, care pot marca si crea faze periculoase. Romania este o echipa foarte periculoasa, dar Franta are valoare sa se impuna. Vrem sa obtinem toate cele trei puncte, dar daca vom reusi sa castigam doar unul, va fi bine si asa, cu conditia sa fim satisfacuti ca am dat totul pe teren. O victorie ar fi buna pentru moralul si increderea noastra. Am incredere ca putem castiga", a spus Squillaci.

Jucatorul francez a mentionat ca el si coechipierii sai s-au antrenat foarte bine si au studiat imagini cu echipa Romaniei, pentru a obtine victoria la Constanta.


Partida Romania - Franta, din Grupa 7 de calificare la CM 2010, se va disputa sambata, de la ora 21.40, pe stadionul Farul din Constanta.

Mediafax



Abidal si Squillaci se tem de echipa Romaniei