Cupa Mondiala de Fotbal

Argentina s-a chinuit pentru o remiza cu Bolivia

Echipa Argentinei a scos in extremis un egal pe teren propriu, vineri seara, in fata nationalei Boliviei intr-o partida contand pentru preliminariile sud-americane ale Cupei Mondiale din 2014.
Asezati intr-o formula defensiva, bolivienii au ingreunat constructia argentiniana inca din debutul partidei, astfel ca Messi si ai lui au ajuns cu dificultate la poarta aparata de Carlos Arias.

Cu Javier Pastore la constructie pentru varfurile Lionel Messi si Gonzalo Higuain, Argentina nu a reusit sa ameninte poarta adversa in pofida sanselor create.

In partea secunda bolivienii au avut o prima ocazie prin Pablo Escobar, dar sutul acestuia a trecut peste poarta, dupa o eroare defensiva a fundasului Martin Demichelis.

Acelasi fundas argentinian a gresit decisiv in minutul 55, cand Martins Moreno nu a mai ratat tinta deschizand scorul.

Introdus in teren in locul lui Ricky Alvarez, atacantul Ezequiel Lavezzi a restabilit egalitatea dupa doar patru minute de la reusita boliviana.

Lavezzi a mai ratat pana la final doua ocazii mari, dar in final Argentina nu a reusit sa treaca de modesta Bolivia.

“Sunt frustrat pentru ca am avut numeroase sanse de a marca, dar nu am avut noroc. Trebuia sa castigam cu orice pret”, a declarat Messi dupa meci.

Putinii spectatori prezenti in tribunele arenei El Monumental din Buenos Aires au parasit stadionul fluierandu-si favoritii pentru jocul prestat.

Alte rezultate din zona Americii de Sud a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2014:

Paraguay – Ecuador 2-1

Uruguay – Chile 4-0

Columbia – Venezuela 1-1

In clasament conduce Uruguay cu 7 puncte, urmata de Argentina, Columbia, Paraguay si Venezuela, fiecare avand cate 4 puncte.

Onlinesport


Argentina s-a chinuit pentru o remiza cu Bolivia