Europa League

Stelistii au luat cu asalt Piata Universitatii

Fanii Stelei au continuat sarbatoarea calificarii in primavara europeana in Piata Universitatii, in buna traditie a performantelor pe plan continental. Jucatorii au venit si ei alaturi de suporteri, aproximativ 15 minute.
Fanii au început sa se strânga în Piata Universitatii dupa aproximativ o jumatate de ora de la finalul partidei de pe Arena Nationala, circulatia fiind oprita în sensul de mers spre Piata Romana.

Peste 5.000 de suporteri s-au strans si au scandat pentru echipa si impotriva rivalelor. Autocarul cu jucatorii Stelei a ajuns în piata la ora 00.50, fotbalistii coborând din autocar si bucurându-se alaturi de fani. Jucatorii au cântat împreuna cu fanii si au scandat împotriva echipelor rivale din Bucuresti. Si antrenorul Ilie Stan a coborât din autocar, pentru a sarbatori alaturi de fani.

Jucatorii Stelei au continuat sa cânte si scandeze la microfonul autocarului.

Nikolici, Martinovici si Latovlevici s-au urcat alaturi de fani pe un chiosc de ziare si au sarbatorit. Lato a fost cel mai exuberant: si-a aruncat sacoul, iar apoi si-a deschis nasturii de la camasa.

Rusescu a deschis o sampanie si i-a stropit pe fanii, in timp ce ceilalti jucatori s-au imbratisat cu acestia.

Cristi Tanase s-a indragostit de microfoane dupa calificare. Si la stadion, dar si in Piata, "Dodel" a luat microfonul si a scandat alaturi de fani. "Cine nu sare, cine nu e sare, ori este caine ori e prost de moare", a fost scandarea preferata a lui Tanase.

Jandarmii au incercat sa ii indeparteze pe suporteri, sustinand ca nu au autorizatie, dar s-au dat batuti.

La Universitate a fost asteptat si patronul Gigi Becali, chemat telefonic de liderii Peluzei Nord, dar acesta nu a onorat invitatia.

Autocarul Stelei a parasit zona dupa aproximativ un sfert de ora de la sosirea în piata. Cei aproximativ 2.000 de suporteri prezenti au multumit echipei pentru performanta obtinuta si au început si ei sa plece.

Onlinesport



Stelistii au luat cu asalt Piata Universitatii