Europa League

Interviu | Nesu, despre meciul cu Steaua

Dupa sapte ani petrecuti in tricoul ros-albastrilor, Mihaita Nesu isi va infrunta, joi de la ora 20:00, fosta echipa. Ajuns la Utrecht, Nesu spune ca Steaua i-a ramas in inima si ca jucatorii din Ghencea vor fi "motivati 200%" pentru a obtine victoria in confruntarea din Liga Europa.
Ce inseamna Steaua pentru tine?

La Steaua am facut primii pasi in cariera. Acolo am disputat primele meciuri adevarate, de la Steaua am ajuns pentru prima data la echipa nationala. Steaua a fost un club important in cariera mea, inca ramane in inima mea.

Crezi ca isi va reveni Steaua dupa infrangerea cu Dinamo?


Steaua da totul in cupele europene. Toti jucatorii romani spera ca cineva sa ii vada pentru a-i transfera. In Romania nu ii vede nimeni, dar in cupele europene da. Asa ca stelistii vor da 200% in meciul cu noi.

Cum ti se pare Steaua comparativ cu Napoli si Liverpool?


Toata lumea crede ca Steaua este mai slaba decat Napoli si Liverpool, dar eu spun ca nu este asa, este la fel de valoroasa.  Trebuie sa dam totul pentru a avea o sansa in fata Stelei. In plus, avem suporterii de partea noastra, iar acest lucru ne va ajuta mult.

Meciul cu Steaua va fi special pentru tine?


Inca de la tragerea la sorti m-am gandit mult la acest meci. Va fi ceva special pentru mine, dar asta nu inseamna ca nu voi da totul pe teren.

Ce iti propui in meciul cu Steaua?


Voi fi foarte motivat, sper sa fac un meci bun si sa-mi ajut echipa pentru a obtine cat mai mult posibil. Ar fi excelent sa luam toate cele trei puncte.

Onlinesport


Interviu | Nesu, despre meciul cu Steaua