NBA

Heat a trecut la limita de Hornets

Intr-unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale serii de duminica, Miami Heat a trecut, in fata propriilor suporteri, de New Orleans Hornets, scor 102-101.
Gazdele au controlat intalnirea in primele doua sferturi, Dwayne Wade (31 puncte) fiind cel mai bun jucator de pe teren.

Hornets au echilibrat disputa in a doua jumatate a partidei, Marcus Thornton (24 puncte) si Peja Stojakovic (14 puncte) fiind responsabili cu revenirea francizei din New Orleans.

Intr-o alta partida, Los Angeles Lakers a invins pe Oklahoma City Thunder, cu 101-85, meci in care Kobe Bryant a marcat 26 puncte, fiind urmat de Andrew Bynum, cu 25 puncte.

Meci fabulos in Madison Square Garden intre New York Knicks si Boston Celtics, gazdele intorcand rezultatul dupa ce au fost condusi cu o diferenta de opt puncte la finalul sfertului inaugural.

Ray Allen (33 puncte) si Al Harrington (30 puncte) au fost cei mai buni marcatori ai partidei, dar chiar si asa cosul decisiv a fost reusit de experimentatul Kevin Garnett in ultima secunda a prelungirilor.

Alte rezultate:

Toronto Raptors - Orlando Magic 96-104

Charlotte Bobcats - Indiana Pacers 104-88

Phoenix Suns - Detroit Pistons 117-91

Onlinesport


Heat a trecut la limita de Hornets