Baschet

"U" Mobitelco Cluj, infrangere in ultimul meci din FIBA Eurochallenge

Campioana la baschet masculin "U" Mobitelco BT Cluj a fost învinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 82-75 (37-30), de rusii de la Enisey Krasnoyarsk, în ultima partida din grupa E a FIBA Eurochallenge.
Cele mai multe puncte pentru clujeni au fost reusite de Dykes (28) si Paul (19), în timp ce de la Enisey Krasnoyarsk s-a remarcat Kykanovici, cu 16 puncte.

Clujenii au încheiat campania din Eurochallenge cu un bilant de cinci înfrângeri si o victorie, aceasta fiind obtinuta chiar pe terenul rusilor, în tur. Rezultatele complete ale formatiei ardelene au fost: 81-85 si 74-83 cu Elan Chalon (Franta), 63-87 si 72-74 cu Antwerp Giants (Belgia) si 81-73 cu Enisey Krasnoyarsk.

Cele sase meciuri au adus campioanei României 7 puncte, cu care au încheiat pe locul 4. Anterp Giants si Elan Chalon s-au calificat în optimile competitiei.

În alta ordine de idei, participarea clujenilor în Eurochallenge le-a adus un plus de experienta pentru confruntarile viitoare din Divizia A, dar si accidentari serioase. Fundasul Tyler Morris a suferit o ruptura de ligamente si se afla deja în SUA, unde va fi operat, Paul Chetreanu are o afectiune la inghinali, care îl tine departe de teren de câteva saptamâni, iar ultimul pe liste „neagra” este capitanul Mihai Silvasan, care va fi operat la Cluj, de hernie de disc.

În lot se doreste cooptarea americanului Jerome Anthony LaGrange, ca si conducator de joc, el sosind marti la Cluj.

Mediafax


"U" Mobitelco Cluj, infrangere in ultimul meci din FIBA Eurochallenge