Baschet

Steaua Bucuresti a invins campioana CSU Ploiesti

Campioana Romaniei la baschet masculin, CSU Ploiesti, a fost invinsa sambata, in deplasare, de nou-promovata Steaua Bucuresti, cu scorul de 68-63 (44-42), in meci contand pentru etapa a XIII-a a Diviziei A.
Campioana Romaniei la baschet masculin a fost invinsa sambata, in deplasare, de nou-promovata Steaua Bucuresti, cu scorul de 68-63 (44-42), in meci contand pentru etapa a XIII-a a Diviziei A.

Campioana a tremurat serios pe terenul nou-promovatei Steaua Bucuresti, care a dominat mare parte din disputa cu ploiestenii. Gazdele au condus la pauza mare, 44-42, iar in ultimul sfert au avut sase minute excelente, reusind un scor de 10-0 impotriva mult mai titratei adversare. Cu doar un minut inaintea finalului, stelistii conduceau la limita, 64-63, profitand de greselile campioanei, iar cand Papici a marcat inca o data pentru Steaua, cand mai erau 13 secunde, era deja clar ca soarta meciului nu mai poate fi intoarsa. Acelasi Papici a inscris inca doua aruncari libere, stabilind scorul final, 68-63.

Campioana pierde a doua partida din acest sezon intern, dupa ce a cedat pe teren propriu si in fata clujenilor de la U Mobitelco, in etapa a IX-a.

Principalii marcatori ai meciului au fost Papici 20 puncte si Voinescu 14, pentru Steaua Bucuresti, respectiv Burleson 14, Ilici si Cepulis, cate 12 puncte, pentru ploiesteni.

In celelalte meciuri din runda a XIII-a s-au inregistrat rezultatele: Dinamo Bucuresti-CSM Bucuresti 73-67, BC Arges Pitesti-BC Gladiator Cluj 93-73, CSU Sibiu-CSM Oradea 85-76, BCM Elba Timisoara-CS Otopeni 86-74 si SCM U Craiova-Gaz Metan Medias 67-94.

Duminica se va juca partida dintre Energia Rovinari si U Mobitelco Cluj, iar meciul dintre BC Mures si CSU Brasov a fost amanat pentru data de 15 decembrie

Mediafax


Steaua Bucuresti a invins campioana CSU Ploiesti