Baschet

Antrenorul lui Mobitelco isi doreste ca echipa sa sa puna capat 'dominatiei ploiestene'

Antrenorul formatiei 'U' Mobitelco Cluj, Tab Baldwin, a declarat, vineri, ca echipa sa isi doreste sa puna capat "dominatiei ploiestene", si este increzator inaintea finalei cu Asesoft, transmite corespondentul NewsIn.
"Trebuie sa incheiem dominatia ploiesteana. Ei vor fi increzatori pentru ca sunt favoriti, dar noi mergem acolo sa ne jucam sansa si sa castigam un meci, sau poate chiar doua. I-am urmarit in partida cu Rapid si stiu perfect ce ne asteapta. Rapid a exploatat suficient in semifinala slabiciunile Ploiestiului, dar intre timp Asesoft a mai eliminat din acele greseli", a declarat Tab Baldwin, intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul ardelenilor a adaugat ca Asesoft este o formatie puternica, greu de invins: "Formeaza un grup puternic si au valoare. In ceea ce priveste arbitrajul, nu cred ca vor fi greseli intentionate. Se mai greseste, este normal, insa cred ca meciul va fi condus echidistant".

De asemenea, managerul sibienilor, Mircea Cristescu, a afirmat ca echipa sa va reusi sa iasa victorioasa din finala: "Este important pentru noi sa castigam acest titlu. Am ajuns in finala si acum doi ani, dar am castigat un singur meci. Datele finalei de acum sunt total diferite fata de jocul disputat in urma cu doi ani. Am incredere ca vom invinge si vom stopa hemegonia Ploiestiului".

Altfel, inaintea conferintei de presa, Baldwin a avut parte de o surpiza din partea elevilor sai. Cu ocazia aniversarii a 50 de ani, baschetbalistii clujeni i-au pregatit un tort si i-au cantat "La multi ani".

Primele doua jocuri ale finalei Campionatului National de baschet masculin se vor juca la Ploiesti, duminica si luni, de la ora 19:30, si vor fi transmise de Telesport.

NewsIn


Antrenorul lui Mobitelco isi doreste ca echipa sa sa puna capat 'dominatiei ploiestene'