Baschet

Prima victorie in Liga Balcanica pentru Steaua Bucuresti

Echipa de baschet masculin Steaua Bucuresti a obtinut, miercuri, pe teren propriu, prima victorie din grupa B a Ligii Balcanice, in fata formatiei bulgare Spartak Plevna, scor 105-102 (49-51).


Stelistii au fost dominati pe tot parcursul meciului, reusind sa revina in joc doar spre final, cand au preluat conducerea printr-o reusita a americanului Myles, 95-94 (min. 38). Echipa antrenata de Teo Cizmici nu a mai putut fi oprita pana la final, victoria revenindu-i cu scorul de 105-102.

Marcatorii echipei steliste au fost Myles 32 puncte, Monty Mack 29, Timus 19, Voinescu 14, Popescu 9, Gutoaia 2, in timp ce pentru Spartak s-au remarcat Preston 33 si Stankov 23 puncte.
Cu sase esecuri si o victorie la activ, Steaua ocupa locul cinci in grupa B, cu 8 puncte.

A doua echipa care a fost angrenata in Liga Balcanica, Gaz Metan Medias, si-a amanat meciul din deplasare, cu bulgarii de la Euroins Cherno More. Ardelenii au aflat chiar miercuri, in ziua meciului, ca au fost reprimiti in BIBL, dupa ce fusesera exclusi saptamana trecuta, pentru ca nu au respectat pentru a doua oara regulamentul privind numarul de jucatori americani folositi in acelasi timp pe teren.

Mediafax



Prima victorie in Liga Balcanica pentru Steaua Bucuresti