Baschet

ICIM Arad, a doua infrangere in Eurocup

Echipa de baschet feminin ICIM Arad a fost invinsa, joi, in deplasare, de formatia lituaniana Arvi Marjampole, cu scorul de 84-65 (39-32), in cel de-al doilea meci din cadrul grupei H a FIBA Eurocup.

ICIM a avut replica doar in primele doua sferturi, cand a tinut aproape de adversar, dar apoi a fost depasita clar la toate capitolele, diferenta crescand constant pe tabela. Principalele marcatoare au fost Kinkeviciene, cu 33 de puncte, si Alioskina, cu 14, pentru Arvi, respectiv Brown, cu 19, Eshe si Meszaros, cu cate 12, pentru campioana Romaniei.

In prima partida din cadrul grupei H, la Arad, ICIM a fost de asemenea invinsa de formatia spaniola Ibiza-PDV, cu scorul de 66-61. In etapa a treia a grupei, ICIM Arad va juca pe teren propriu, in 5 noiembrie, cu echipa Kara Trutnov, din Cehia.

In aceeasi competitie, dar in grupa A, CSS-LMK Sf. Gheorghe a obtinut prima victorie, miercuri, pe teren propriu, cu Bnot Hasharon (Israel), scor 83-73. Vicecampioana ocupa locul trei in grupa, cu 3 puncte.

Mediafax



ICIM Arad, a doua infrangere in Eurocup