Baschet

Adversarii echipelor de baschet masculin din Romania in cupele europene

Campioana CSU Ploiesti va intalni formatia Spartak St Petersburg (Rusia), viceampioana "U" Mobitelco Cluj pe EWE Baskets Oldenburg (Germania), iar CSU Sibiu se va duela cu turcii de la Banvitsport, in primul tur preliminar al Eurochallenge, conform tragerii la sorti ce a avut loc, marti, la Berlin.

Meciurile tur vor avea loc in 14 octombrie, iar cele retur o saptamana mai tarziu, toate cele trei formatii romanesti urmand a jucat primul pe teren propriu.

Eurochallenge Cup este fosta FIBA Eurocup, in care au evoluat sezonul trecut echipele "U" Mobitelco Cluj si Elba Timisoara, care nu au trecut insa de turul doi preliminar, respectiv primul tur al competitiei.

Desi a jucat sezonul trecut in ULEB Cup, a carei denumire a fost schimbata in Eurocup de catre FIBA, campioana CSU Ploiesti porneste in campionatul 2008-2009 in cea de-a treia competitie valorica a continentului, Eurochallenge, din primul tur preliminar, ca si celelalte doua formatii romanesti. Ploiestenii s-au aratat dezamagiti ca nu au fost invitati de concernul ULEB si in viitoarea stagiune.

Mediafax



Adversarii echipelor de baschet masculin din Romania in cupele europene