Rapid

Pavlovici dezvaluie de ce a ales Rapidul

Mijlocasul sârb Milos Pavlovici, care a semnat un contract valabil trei ani si jumatate cu FC Rapid, a declarat, marti, la plecarea spre Antalya ca în alegerea sa nu au contat doar banii si faptul ca va evolua la o echipa din Bucuresti, ci si ca Razvan Lucescu este antrenorul echipei.
"Sunt foarte fericit. Am semnat ieri un contract pe trei ani si jumatate si sper ca anul acesta sa câstig primul meu titlu în România. Am venit la un club mare, serios si cu ambitii.

"Am avut o discutie frumoasa si usoara cu domnul Copos. Nu au contat doar banii si orasul, ci si ca Razvan Lucescu este antrenor, iar el este apropiat de jucatori. Am avut si alte oferte", a spus Pavlovici.

Milos Pavlovici a afirmat ca nu a mai discutat cu antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, dupa meciul cu Rapid, din etapa a 18-a a Ligii I, si în care a fost eliminat.

"Nu am avut ocazia sa vorbesc cu domnul Hizo dupa meciul cu Rapid din finalul anului, tot ce s-a întâmplat a trecut si ma gândesc doar la Rapid acum", a adaugat Pavlovici.

Mediafax


Pavlovici dezvaluie de ce a ales Rapidul