Stiri Auto

VIDEO: Dacia Duster i-a cucerit pe englezi

Dacia Duster va fi vanduta si in Anglia din acest an, iar jurnalistii de la emisiunea Fifth Gear au dorit sa vada de ce e in stare SUV-ul produs la Mioveni intr-un test drive realizat in Maroc. "E ca un tigan care se da mereu la tine", afirma realizatorul emisiunii, Jonny Smith, despre motorul Daciei Duster.
Primul contact al englezilor cu Dacia Duster nu a fost pozitiv. Interiorul i-a dezamagit cumplit: "Bordul arata de parca era nou... In 1994", a afirmat Jonny Smith.

In schimb, acesta este impresionat de calitatile motorului de pe modelul pe care l-a testat. "Este extraordinar. Motorul este dur, este ca un tigan pe care il pui la pamant si se ridica la tine din nou, si din nou, si din nou", a mai spus el.

Cei de la Fifth Gear amintesc ca Dacia Duster este inspirata din Clio si Megane, dar remarca in mod deosebit pretul scazut. "Va costa aproximativ 10 mii de euro. Skoda Yetti costa 15 mii, iar asta spune multe. Dar nu doar pretul este remarcabil la aceasta masina", a adaugat Smith.

"Masina e controlata mult mai bine decat as fi crezut. Este surprinzator de confortabila si chiar poate sa mearga off-road. E impresionanta! Una dintre cele mai bune masini care a aparut pe piata in acesti ani de recesiune", e concluzia celor de la Fifth Gear.

In Romania, pretul pentru Dacia Duster pleaca de la 11.250 euro, cu toate taxele incluse, si ajunge pana la 16.800 euro.



Onlinesport


VIDEO: Dacia Duster i-a cucerit pe englezi