Snooker

Ronnie O'Sullivan spune ca a refuzat un blat in urma cu 10 ani

Intr-o perioada in care suspendarea lui Stephen Lee pentru aranjarea mai multor meciuri tine capul de afis in snooker, campionul mondial Ronnie O'Sullivan vine si afirma ca in urma cu zece ani o persoana i-a oferit 20.000 de lire sterline sa tranteasca un meci din Premier League.

"Cineva m-a sunat si mi-a spus ca ar vrea sa ne intalnim in padure si sa facem o plimbare. Ofereau 20.000 de lire. Banii astia ii puteam obtine in cateva seri de munca", a scris O'Sullivan in autobiografia sa.

O'Sullivan a detaliat ulterior intr-un interviu acordat pentru BBC: "Nu pot sa o fac. Imi place sa joc, iar snooker-ul mi-a oferit o viata bogata. Nu e vorba doar despre bani. Fara snooker iti pierzi prietenii si familia. Nu iei doar banii, dar pui in periocol relatiile cu oamenii, cu sportul, dar si ocaziile mari pe care cariera de jucator profesionist de snooker ti le ofera".

Ronnie O'Sullivan este de departe cel mai mare talent pe care l-a avut snookerul vreodata. Jucatorul englez are cinci titluri de campion mondial in palmares (2001, 2004, 2008, 2012, 2013), ultimul cucerit dupa ce nu a disputat niciun turneu important inaintea Campionatelor Mondiale de la Crucible.



Ronnie O'Sullivan spune ca a refuzat un blat in urma cu 10 ani