Sănătate

Gilca acuza oboseala jucatorilor dupa actiunile echipei nationale

Costel Gilca s-a declarat fericit pentru victoria de sambata seara cu FC Brasov, dar in acelasi timp a subliniat ca toti internationalii Stelei se resimt dupa meciurile echipelor nationale.

“Ma asteptam la un meci greu si stiam ca ei vor sta in propria jumatate la asteptarea. Ne-a fost greu sa-i desfacem in prima jumatate. A doua repriza ne-am miscat mai mult intre linii, insa dupa primul gol ne-am creat mai multe ocazii. Jucatorii erau constienti ca trebuie sa marcam cat mai repede pentru a ne face meciul usor. S-a vazut ca unii jucatori sunt obositi de la echipa nationala. Sper ca la meciul cu Aalborg sa fie alta prospetime, pentru ca nici n-am avut timp sa lucram prea mult. Toti jucatorii de la echipele nationale n-au avut prospetime, dar incercam sa le dozam cat mai bine efortul”, a spus Gilca la Look tv.

Tehnicianul stelist a vorbit si despre mijlocasul Andrei Prepelita, cel care a bifat la meciul cu brasovenii partida cu numarul 300 in Liga 1.

“Depinde numai de el. Este la un nivel sportiv foarte bun si cred ca este unul dintre cei mai constanti jucatori ai nostri”, a declarat Gilca.

Antrenorul liderului din Liga 1 a mai adaugat ca nu a avut nicio amintire speciala fata de partida cu Brasovul din urma cu doua decenii cand el marca toate cele cinci goluri ale Stelei intr-un succes istoric (5-0).

“Normal ca te gandesti si vrei sa castigi la un scor cat mai confortabil, dar important este ca am castigat si am marcat foarte repede”, a concluzionat Gilca.



Gilca acuza oboseala jucatorilor dupa actiunile echipei nationale