Pariuri Sportive

Winmasters, licentiata pana in 2026 in Romania

Agentia online de pariuri Winmasters a anuntat miercuri ca a obtinut licenta definitiva pe piata online de pariuri, pentru o durata10 ani. Anuntul nu este inca unul oficial, din partea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, dar va fi facut public cel mai probabil pe 30 iunie.

Anuntul va fi insa oficial doar atunci cand  forul care guverneaza piata jocurilor de noroc din Romania, Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), va face acest lucru public, cel mai probabil pe 30 iunie.

Winmasters va deveni licentiata in Romania cu Decizia ONJN 928/24.06.2015. Compania este printre primele care a obtinut legal dreptul de operare pe piata din Romania, din partea ONJN, in luna iunie 2015.

Licenta Winmaesters cu o durata de 10 ani va intra in vigoare pe data de 1 iunie 2016 si va fi valabila pana pe 30 iunie 2026.

Winmasters detinea o licenta provizorie de operare, doar de 1 an de zile, care expira pe data de 30 iunie 2016.

winmasters va ofera pariuri sportive, cazinou, jocuri si poker online, in cel mai prietenos si mai incitant mediu. Construita de o echipa cucunostinte profunde si experienta indelungata in industria jocurilor de noroc, winmasters a fost infiintata in scopul de a oferi clientilor sai cea mai buna experienta de jocuri de noroc online.



Winmasters, licentiata pana in 2026 in Romania