Pariuri Sportive

Record national de castiguri la pariuri sportive, la FORTUNA! S-a dat o valiza cu bani! (video)

Pare greu de crezut, dar ceea ce urmeza este o poveste absolut reala, petrecuta la o agentie FORTUNA din Caransebes, judetul Caras Severin! Patru pariori au castigat, suma de 7 miliarde de lei, bani vechi, cu o investitie de doar 51 de lei, impartita pe patru bilete!

Norocosii si-au primit banii, aratandu-se vizibil emotionati la primirea castigului. Este vorba de Ion Marian Savulesc (47 de ani) - de profesie politist, subofiter, Pintilie Luca  (63 de ani) - pensionar, Achim Nica (59 de ani) - recent disponibilizat de la E.ON Gaz si un functionar din cadrul primariei, care si-a ridicat banii in alta zi decat cei trei.

Cei trei mentionati au avut bilete de 5 lei, 6 lei si 10 lei, toate calificate la Bonus Dublu, avand 21 si 22 de evenimente. Al patrulea bilet a fost achitat cu 30 de lei si a fost jucat pe tipul sistem, cu un eveniment fix (Gaz Metan - Chiajna 1 MG2+) si 17 din 20, toate castigatoare. Biletele cu Bonus Dublu au atins pragul maxim de castig, 100.000 de lei X 2 - miza. In total, FORTUNA a achitat celor patru jucatori peste 630.000 de lei, circa 150.000 de euro!

De precizat ca evenimentele de pe bilete au fost alese, in general, din campionate de fotbal mai putin jucate, asa cum ar fi Arabia Saudita, Australia, Brazilia, Ecuador ori Columbia.

„Am stat in fata calculatorului, mai aveam un meci din campionatul Australiei, in minutul 70 s-a marcat golul ce-mi mai trebuia, apoi am stiut ca am prins biletul, dar tensiunea e mare. Am castigat pensia pe 16 ani. O sa iau un apartament pentru copil” - Pintilie Luca

„Ma duceam la biserica atunci cand am aflat ca am castigat, duminica dimineata. O sa-mi iau un jeep, e visul meu, la nora-i iau masina, la baiat tractor si cu restul mai fac pe la casa. La casa de pariuri merg ca la birou, asa-i spun eu, la birou, decat sa alerg aiurea, mai bine stau aici, am timp dupa ce am fost disponibilizat. De obicei, evit meciurile favoritilor, dar nu tot timpul. Am mai ratat sume importante, miliarde, din cauza cate unui meci pierdut. Prietenului meu Nelu (Ion Savulesc, ajutorul sefului de post de la Obreja) i-am spus atunci dimineata <>, si el mi-a dat 6. Joc din 1983, de pe vremea Pronosportului” - Achim Nica

Aici aveti codurile de verificare online si biletul tip sistem, desfasurat!
vk08n
w8ca3
wajec



Record national de castiguri la pariuri sportive, la FORTUNA! S-a dat o valiza cu bani! (video)