Pariuri Sportive

Mafia pariurilor a ajuns pana in SUA: final de meci trucat pentru $100m

Meciul de fotbal american din NFL dintre Ohio State si Northwestern, in mod normal unul banal, tine primele pagini de sport din presa americana. Motivul? Finalul bizar al partidei a adus o victorie asteptata pentru Ohio, o victorie la scor pe care se pariasera in jur de 100.000.000 de dolari. Ultimul eseu a fost de tot rasul si il puteti vedea mai jos in imagini video.

Conform estimarilor siteului pregame.com, pariorii din SUA au mizat in jur de 100.000.000 de dolari pe victoria lui Ohio State in fata lui Northwestern la o diferenta de 7 sau 7,7 puncte. 85% dintre pariuri mergeau in aceasta directie.

Numai ca, in ultimele secunde ale meciului, Ohio conducea cu doar patru puncte, 34-30, iar totul parea pierdut pentru cei care mizasera pe victoria la scor. Ultima faza a meciului a adus insa diferenta asteptata pentru Ohio, 40-30. Modul in care s-a marcat acel eseu ramane hilar si de neinteles chiar pentru comentatorii de sport americani, asa cum se poate auzi in comentariul de mai jos.

Quarterback-ul Kain Colter i-a pasat scurt lui Tony Jones, care a trimis mai departe la Venric Mark intr-un atac de parea a incepe in favoarea celor de la Northwestern Wildcats. Ei puteau tine mingea si ramane la o diferenta de 4 puncte, ceea ce ar fi insemnat un miracol si o pierdere uriasa pentru pariori. Numai ca Mark a trimis gresit mingea direct in spate, chiar spre propia linie, iar Ohio a recuperat si a inscris un eseu prin Joey Bosa.



Mafia pariurilor a ajuns pana in SUA: final de meci trucat pentru $100m