Pariuri Sportive

Leicester, cota de 5.000-1 pentru titlu

Fanii echipei engleze Leicester au putut paria la inceputul sezonului de Premier League cu o cota de 5.000 pentru ca favoritii sa castige titlul in campionat. Acest lucru este foarte aproape, dar deja englezii retrag zeci de mii de euro fara a mai astepta deznodamantul. 

10 lire sterline pariate pe Leicester la inceput de sezon vor aduce 50.000 celor care au crezut in sansele "vulpilor"sa castige Premier League. 

Cota, una uriasa, nu este unica in pariuri. Cote similare au fost oferite pentru ca Elvis sa fie gasit viu sau ca ziua de Craciun sa fie cea mai calda zi din an.

Si a fost lume care a pariat pe Leicester. Conform BBC, un englez pe nume Nathaniel Whessell (foto sus) a mizat 60 de penny (in jur de o jumatate de lira sterlina) si ar putea incasa 3.000 de lire. Nu este fan al celor de la Leicester, dar mai avea in contul sau de pariuri online 60 de penny si s-a gandit sa ii mizeze pe vulpi, avand in vedere cota uriasa.

La aceasta ora, casele de pariuri ofera posibilitea ca pariorii sa isi retraga anticipat sumele si castigurile pe Leicester cu un early cash-out (retragere anticipata), dar in acest caz banii vor fi mau putini. Pentru cota de 5,000, suma intreaga poate fi incasata doar la final de campionat. 

Iar unii au beneficiat de oferta cash-out. John Pryke mizase 20 de lire pentru titlul lui Leicester si a decis sa nu mai astepte finalul tensionat, in care se poate intampla orice, chiar daca ar fi putut castiga 100.000. El a decis sa retraga 29.000 de lire sterline acum. Oferte de retragere timpurie sunt oferite si de casele de pariuri din Romania, precum Netbet sau Fortuna.

Zeci de oameni au pariat in cadrul unei case online de pariuri engleze la inceput de sezon pe titlul lui Leicester, ceea ce ar putea costa compania de jocuri suma de 2,5 milioane de euro. 



Leicester, cota de 5.000-1 pentru titlu