Pariuri Sportive

Bet365 ofera sprijin legal pentru toti pariorii amendati de ONJN

Bet365, compania de pariuri sportive online ramasa fara licenta in Romania dupa o decizie controversata, a anuntat ca ofera suport juridic pentru toti pariorii online din Romania care au fost sau vor fi amendati de Oficiul National al Jocurilor de Noroc (ONJN) pentru perioada 7 - 30 septembrie 2015.

Bet365 ii indeamna pe pariorii amendati sa sune la numerele  de telefon 0318 107 402 (tarif standard) sau 0800894 754 (Romtelecom) inainte de intalnirea cu ONJN la care sunt convocati, urmand ca tot compania britanica sa suporte costurile aferente. "Va vom pune la dispozitie detalii ale consultantilor nostri locali, care va pot asista in intalnirea cu ONJN si noi vom plati pentru costul acelei intalniri", spun cei de la Bet365, intr-un comunicat publicat vineri seara.

Cei de la Bet365 afirma ca nici ei, dar nici pariorii online, nu au actionat contrar legii, urmand ca toata lumea sa demonstreze acest lucru in instanta.

ONJN a anuntat ca va amenda peste 50.000 de pariori pentru plasarea unor pariuri online in perioada 7 - 30 septembrie la agentia bet365 si nu numai. Ulterior, ONJN a afirmat ca doar 80%-85% dintre pariori vor fi amendati, restul urmand sa primeasca avertisment, desi in lege este prevazuta doar sanctiune cu amenda. 

ONJN a anuntat pe data de 15 octombrie 2015 ca a anulat licenta bet365, desi compania britanica detinea doar un drept de operare temporara - o alta chestiune ambigua, priving legea.

Comunicat Bet365

iIn data de 15 octombrie, Oficiul National pentru Jocuri de Noroc(ONJN) a luat o decizie menita sa ne impiedice sa oferim servicii de pariere si jocuri clientilor din Romania. Noi contestam aceasta decizie in instante.

Cunoastem, de asemenea, faptul ca ONJN a inceput sa contacteze si sa emita amenzi impotriva cetatenilor din Romania, inclusiv unora dintre clientii nostri. Suntem extrem de dezamagiti de masurile luate de ONJN si dorim sa va oferim informatii care sa va ajute, in cazul in care sunteti in vreun fel afectati de catre masurile ONJN.

Ati primit deja o amenda? 
Daca vi s-a solicitat deja sa platiti o amenda, conform legii din Romania, aveti la dispozitie 15 zile de la data la care amenda v-a fost comunicata, sa faceti apel in instanta. Daca faceti apel, va insemna ca nu trebuie sa platiti amenda acum si e posibil sa nu trebuiasca sa o mai platiti vreodata, daca aveti castig de cauza in instanta. Avand in vedere ca intotdeauna am actionat conform legii din Romania, consideram ca aveti justificarea sa contestati orice amenda si ca aceasta sa fie anulata.

Intelegem ca, pentru a face acest lucru in mod eficient, veti avea nevoie de o buna consultanta juridica si dorim sa ne oferim sprijinul in organizarea si finantarea acesteia. Daca ati primit deja o amenda si doriti informatii din partea noastra pentru a va ajuta sa faceti un apel, trebuie sa actionati foarte rapid. Va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil la 0318 107 402 (tarif standard) sau 0800894 754 (Romtelecom) si va vom informa despre cum va putem ajuta.

Ati fost contactat de ONJN dar inca nu ati primit amenda?
Daca inca nu vi s-a solicitat sa platiti o amenda, insa ONJN v-a cerut sa va prezentati la sediul sau, tot va putem ajuta.

Inainte de a participa la orice intalnire cu ONJN, va rugam sa ne contactati la 0318 107 402 (tarif standard) sau 0800894 754 (Romtelecom) si va vom pune la dispozitie detalii ale consultantilor nostri locali, care va pot asista in intalnirea cu ONJN si noi vom plati pentru costul acelei intalniri.

Asa cum am mai spus, suntem dezamagiti de faptul ca ONJN a decis sa ia asemenea masuri impotriva dumneavoastra si speram ca va putem ajuta, dovedind ca dumneavoastra, impreuna cu noi, nu am actionat contrar legii.

Cu stima, 
Echipa Bet365



Bet365 ofera sprijin legal pentru toti pariorii amendati de ONJN