Pariuri Sportive

Al 40-lea Mega Jackpot s-a castigat in Bucuresti

In seara de vineri, 22 august 2014, un bucurestean, in varsta de 37 ani, din sectorul 6 a castigat 242.773 lei la aparatul Mega Jackpot din agentia Stanleybet, Str. Dealul Tugulea, nr. 3. Acest nou castig vine la mai putin de doua saptamani de la acordarea premiului din Alba Iulia,  in valoare de 68.000 euro.  

“Norocul incepatorului…fiind prima oara cand joc la acest aparat, nu m-am gandit ca pot castiga 55.000 euro cu doar 200 lei, ba chiar m-am suparat ca am acumulat in speciala doar 7000 credite….abia dupa cateva secunde mi-am dat seama ca am castigat marele jackpot.” – ne marturiseste dl. Doru Grigore – castigatorul premiului cu numarul 40.

Mega Jackpot, cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din Romania, a imbogatit pana in prezent 40 de romani, in cei 4 ani de la lansare, totalul premiilor acordate depasind 13 milioane de lei.

Festivitatea de premiere a avut loc miercuri, 27 august, de la ora 19:00, in agentia castigatoare, unde ambasadorul Mega Jackpot si multiplul campion mondial la Skandenberg, Ion “ Iron” Oncescu a inmanat valiza cu bani fericitului .

In cadrul evenimentului a avut loc si binecunoscuta Mega Tombola, destinata tuturor celor prezenti in agentie. Cele 3 Lcd-uri Samsung oferite ca premii de Stanleybet si Mega Jackpot au ajuns in posesia a trei participanti prezenti la ora extragerii.



Al 40-lea Mega Jackpot s-a castigat in Bucuresti